Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Χαϊδάρι 1-0 τον Ηλυσιακό και έβαλε φωτιά στα μπαράζ ανόδου…

Published

on

Τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ηλυσιακού πήρε το Χαϊδάρι στο γήπεδο της Αργυρούπολης, βάζοντας έτσι φωτιά στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Είναι πλέον εκπληκτικό το στοιχείο ότι στα πρώτα τρία ματς είχαμε τρεις νίκες φιλοξενούμενων, και όλες οι ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς!

Ο Ηλυσιακός ήταν ανώτερος σε όλο το ματς αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ στάθηκε και άτυχος αφού είχε και τρία (!!!) δοκάρια. Το Χαϊδάρι με αμυντική τακτική χτυπούσε στις αντεπιθέσεις και σκοράροντας σε κρίσιμο χρονικό σημείο πήρε το σπουδαίο τρίποντο.

Η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς και στο 12′ ο Γαλημίτης από καλή θέση σούταρε, η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στο 19′ ο Χριστόπουλος κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Κατσάρα, ενώ στο 21′ το Χαϊδάρι είχε την πρώτη καλή στιγμή του με το σουτ του Αποστολόπουλου να περνάει λίγο άουτ. Στο 25′ το δυνατό σουτ του Λέκκα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι, ενώ στο 35′ ο Καλαματιανός έδιωξε δύσκολα το φάουλ του Λέκκα. Στο 44′ σημειώθηκε το γκολ που έκρινε τελικά και το ματς. Ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ από αριστερά και ο Κατσάρας με έξοχη κεφαλιά έκανε το 0-1.

Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 46′ ο Ηλυσιακός άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Καλαματιανός και πάλι έδιωξε το γυριστό σουτ του Μαρίνου. Ο Λέκκας σε δύο φάσεις στο 58′ και στο 67′ κόπηκε την τεέυταία στιγμή, ενώ στο 73′ τραυματίστηκε σοβαρά ο Ζαχαρίου του Χαϊδαρίου, με το ματς να διακόπτεται για σχεδόν 15 λεπτά. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Γεννηματάς, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι και θα χειρουργηθεί.

Στο 81′ ο Λέκκας έπιασε πολύ καλό φαλτσαριστό σουτ,  αλλά η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο αριστερό δοκάρι. Στο 90+5′ ο Σινομάτι έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν έπιασε κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 90+15′ το Χαϊδάρι έμεινε με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Αποστολόπουλος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος,  Κούτρας, Χριστόπουλος (90+6′ λ.τρ. Τσαραούσης), Ταχιράι, Κασσιανός, Τσέργας (88′ Λόμπε), Γαλημίτης (56′ Σινομάτι), Άχνελ (46′ Μαρίνου), Λέκκας.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Καλαματιανός, Καμπεράι, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Αντωνόπουλος (66′ Βλαχόπουλος), Κατσάρας, Γιαννακόπουλος (62′ Ζαχαρίου) (78′ λ.τρ. Μάκρας), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.