Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Χαϊδάρι 4-0 τον ΓΣ Καισαριανής και πάει στο μπαράζ…

Published

on

Χωρίς να χρειαστεί να φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσης, το Χαϊδάρι νίκησε τον ΓΣ Καισαριανής με 4-0 και τερμάτισε στην πρώτη θέση μαζί με τον Μικρασιατικό, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται σε αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Χαϊδάρι και Μικρασιατικός είχαν ίδια αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια (1-0, 2-1), αλλά και ακριβώς ίδια συνολικά τέρματα (39-11)!!!

Το Χαϊδάρι ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 47 βαθμούς, ενώ ο ΓΣ Καισαριανής με 19 τερμάτισε στην 9η θέση και θα αγωνιστεί με τις ομάδες που θα τερματίσουν στην 9η θέση των άλλων ομίλων για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 3 από τα 4 γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν παίχτες που μπήκαν σαν αλλαγή…

Στο 20′ ο Γκρέμπι έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 72′ ο Καμπεράι πέτυχε το 2-0, με τον Αντωνόπουλο στο 83′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Μάκρας.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (82′ Βλαχόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (46′ Μάκρας), Κατσάρας (46′ Καμπεράι), Παληγεώργος (63′ Ζαχαρίου), Αποστολόπουλος (73′ Αντωνόπουλος), Γκρέμπι.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Σανταμούρης, Σκόρδος (73′ Νίκου), Μαρίνης, Σούλκο (89′ Βούλγαρης), Καλαντζής, Σβίγγος, Πεμάι, Αναστασίου, Γεωργίου, Μιράκα, Καριντζαΐδης.