Connect with us

5ος Όμιλος

Το χορηγικό πρόγραμμα του ΑΟΑΝ

Published

on

Η άνοδος και η συμμετοχή στη Γ’ εθνική, δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία προβολής και διαφήμισης των επιχειρήσεων-υποστηρικτών, με στόχο αυτή η συνεργασία να βγάλει ωφελημένες όλες τις πλευρές, καθώς δημιουργούμε μοναδικές διαφημιστικές ευκαιρίες που προσφέρει το όνομα του ιστορικού μας σωματείου.
Για το Δ.Σ. του ΑΟΑΝ επιθυμία είναι η συνεργασία αυτή να μετουσιωθεί, σε μια σχέση φιλίας κυρίως, που θα ενώσει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής και θα ενισχύσει την προσπάθεια με το χορηγικό πακέτο της επιλογής του, για μια πορεία αντάξια του παρελθόντος του ΑΟΑΝ.
Εγγυόμαστε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους χορηγού μας με το χορηγικό μας πρόγραμμα να μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των επιχειρήσεων που θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια μας.
Τα πακέτα χορηγιών είναι ήδη στη διάθεση των ενδιαφερόμενων, όπου περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν σε επικοινωνία
Η στήριξη όλων είναι σημαντική για μας στο εγχείρημα να αποκτήσει και πάλι ο ΑΟΑΝ τη φήμη που του αξίζει και θέλουμε όλο τον κόσμο κοντά μας, με την οποιαδήποτε προσφορά μπορεί να δώσει κάθε ένας.