Connect with us

4ος Όμιλος

Το χρέος του έκανε ο Γιούχτας

Published

on

Το χρέος του έκανε ο Γιούχτας που επικράτησε χωρίς δυσκολία με 4-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας και πλέον τα πάντα όσον αφορά την υπόθεση παραμονής για την Κρητική ομάδα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο ματς με την Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο Ηλυσιακός καταβάλει την αντίσταση της Κηφισιάς, τότε οι πράσινοι χρειάζονται μόνο νίκη στο ματς με τους κόκκινους αφού σε αντίθετη περίπτωση θα είναι εκείνοι που θα πιουν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Άλλο ενδεχόμενο που σώζει τους Αρχανιώτες είναι να μην κερδίσει ο Ηλυσιακός, ενώ ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας ανάμεσα στις δυο Αθηναϊκές ομάδες, τότε το αποτέλεσμα που σώζει τους Αρχανιώτες είναι η νίκη ή η ισοπαλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πράσινοι από τα πρώτα λεπτά επέβαλαν το ρυθμό τους ανοίγοντας το σκορ στο 19′ με τον Ηλιόπουλου. Στο 31′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0, με τον Ρόβα στο 83′ να κάνει το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89′ ο Ζαφειρίδης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης (28′ λ.τ. Σεληνιωτάκης), Κορτσινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μιχελακάκης, Ζαφειρίδης, Μυλωνάς, Ρόβας, Ανωγειανάκης (67′ Σκούφος), Ηλιόπουλος (83′ Παπαδιός)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Αλευράς (87′ Ταρτάλας), Λαμπράκης, Ζαμπετάκης, Παϊσανίδης, Χατζάκης, Χάιντερ (80′ Μάρκου), Λαμπράκης Κ. (74′ Μπιτσακάκης), Χαλικιόπουλος, Δεδελετάκης, Χρυσοφάκης, Κωνσταντίνου

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply