Connect with us

6ος Όμιλος

Το “ψαχνει” με Χασομέρη η Ρόδος

Published

on

Ο Δημήτρης Χασομέρης είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να απασχολούν μεταγραφικά την ομάδα της Ρόδου στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους οι «πράσινοι» συζητούν το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας. Η περίπτωσή του δεν θεωρείται εύκολη και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πάντως η διοίκηση των «ελαφιών» κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να έλθει σε συμφωνία μαζί του.

Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη που αναμφίβολα είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της πόλης μας να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στο πρωτάθλημα της Football League. Έχει γεννηθεί στις 23 Ιουλίου του 1989 και έχει ύψος 1,85. Αγωνίζεται στην επίθεση και μέχρι και πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Πόντου. Έχει περάσει επίσης από τον Ηρακλή, τα Τρίκαλα, τον Απόλλωνα 1926, τον Πανθρακικό, την ΑΕ Λάρισα, την Αναγέννηση Επανωμής, την Σκόντα Ξάνθη, τον Μακεδονικό και τον Ατσαλένιο.

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας και θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση για τη Ρόδο, σε περίπτωση βέβαια που υπάρξει οριστική συμφωνία μαζί του. Οι επαφές των «πρασίνων» συνεχίζονται και με άλλους ποδοσφαιριστές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εκτός από τον Χασομέρη υπάρχει ακόμα ένας παίκτης με τον οποίο μάλιστα υπάρχει προφορική συμφωνία και αναμένεται να έρθει στο νησί μας προκειμένου να υπογράψει το νέο του δελτίο συνεργασίας.

rodiaki.gr