Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το όνειρο έμεινε μισό για την Αργυρούπολη

Published

on

Για δέκα λεπτά η Αργυρούπολη ήταν πρωταθλήτρια Αθήνας και περίμενε υπομονετικά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους φιλάθλους της την έκβαση του αγώνα Αιγάλεω-Χολαργός που κρίθηκε τελικά στο 86′ με πέναλτι. Μπορεί η τύχη να τους γύρισε την πλάτη, όμως η φετινή πορεία των νεοφώτιστων είναι άξια συγχαρητηρίων και σίγουρα ελπιδοφόρα για την επόμενη χρονιά. Στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Γιάννη Λεβέντη επικράτησε στους Αγίους Αναργύρους 2-0 της τοπικής Ελπίδας και τερμάτισε δεύτερη μόλις ένα πόντο πίσω από το Αιγάλεω. Αντίθετα, οι πράσινοι υποβιβάστηκαν έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Α’ Κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 3′ ο Τσιτσίλιας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Πετανάι ενώ στο 9′ ο Τσιόκας δεν μπόρεσε να νικήσει τον νεαρό πορτιέρο. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν, ισορρόπησαν το παιχνίδι και έχασαν πολλές ευκαιρίες. Στο 13′ ο Κοκκινέλης δοκίμασε τα ρεφλέξ του Αργυρόπουλου, στο 14′ ο Υφαντής σούταρε λίγο άουτ ενώ στο 15′ ο Αργυρόπουλος θα αποκρούσει το σουτ του Δρακοντίδη αρχικά αλλά στην επαναφορά ο Αγγελόπουλος αστοχεί μόνος. Επίσης, ο Λεβέντης είδε τον υψηλόσωμο πορτιέρο της Ελπίδας να αποκρούει το σουτ του στο 42′.

Στο δεύτερο μέρος ξανά οι πράσινοι μπήκαν καλύτερα και στο 50′ ο Λάμπος πλάσαρε άουτ σε μοναδικό τετ α τετ. Στο 63′ ο Υφαντής νικήθηκε από τον Αργυρόπουλο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και 76′ ήρθε το 1-0. Ο Δρακοντίδης σούταρε, ο Τσονκόβ έκανε πέναλτι με το χέρι και ο Κοκκινέλης άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. Στο 83′ ο Λάμπος έχασε νέα ευκαιρία για γκολ αλλά σούταρε άουτ ενώ στο 88′ παραλίγο να ανάψουν τα αίματα. Ο Λεβέντης Δ-Ι χτύπησε εκτός φάσης τον Τζωρτζάτο, οι δύο παίκτες είδαν από μια κίτρινη, όμως ο μπακ της Ελπίδας δέχτηκε μέσα σε δευτερόλεπτα δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε επειδή έσπρωξε τον ρέφερι Ντάουλα. Το τελικό 2-0 σφράγισε στο 92′ ο Κοκκινέλης ξανά που έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε στην γωνία.

Διαιτητές: Ντάουλας, Σταυρόγλου, Κουντουρέλης.

Ελπίδα (Πέτρος Μπόντζος): Αργυρόπουλος, Τζωρτζάτος, Καράμπελας, Αντωνίου, Κωνσταντίνου, Στάθης, Τσονκόβ, Χαρατσάρης (49′ Λάμπος), Πετανάι, Ντίμο (83′ Τζεμαλί), Τσιόκας (74′ Πανταζής).

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας (86′ λ.τρ Λεβέντης Δ-Ε), Τσάκαλος, Μπουσουλόπουλος, Γιαννίκος, Παλόγλου, Αγγελόπουλος (46′ Κορδαλής), Λεβέντης Δ-Ι (93′ Κορκολής), Υφαντής, Μένταυλος, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Photo: Sportifico.gr-Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply