Connect with us

stoplekto

«Τράκαρε» στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων ο Άγιος Θωμάς

Published

on

Ο Άγιος Θωμάς έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για να μπει «σφήνα» στους διεκδικητές της ανόδου. Οι «πορτοκαλί» έμειναν στο 1-1 κόντρα στην καλοστημένη Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, παρ’ ότι έπαιζαν για 40 λεπτά, περίπου, με παίκτη περισσότερο. Πλέον, αριθμούν 35 βαθμούς στην τέταρτη θέση και βρίσκονται στο -3 από την Αρμενική (1-1 με Κοψαχείλα) και τα Πετράλωνα (αντιμετωπίζει τους Αμπελοκήπους). Όσο για τους «πρασίνους», εξακολουθούν να είναι μαχητικοί και να συλλέγουν σημαντικούς πόντους, όπως στο Γουδί, στην προσπάθεια για τη σωτηρία (14 πόντοι, 13η θέση).

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι με αρκετό πάθος, όμως το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε πολύ νωρίς. Στο 7’ ο Σάλα ξέφυγε και πλάσαρε για το 1-0, ενώ στο 10’ ο Πετανάι έπαιξε το «1-2» με τον Γιαμά και εκτέλεσε για την ισοφάριση. Στο 30’ ο νεαρός Ξυδόπουλος πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Μαστρογιάννη, ενώ ο πορτιέρε της Ελπίδας είχε ακόμα αρκετές καλές «απαντήσεις». Η αποβολή του Ντίμο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα άλλαξε τις ισορροπίες μετά το 56’, όμως η πίεση των γηπεδούχων αποδείχθηκε ανούσια.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σφακιανάκης Ι., Γεωργακόπουλος Π., Γούναρης Π.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλιαρίτσης): Στέτσικ, Ζαρκαδούλας Φ., Αλικάι, Ζαρκαδούλας Γ., Μεταξούλης (67’ Γεωργίου), Χάβος, Θύμιος Δ., Σάλα, Κατσαρός (61’ Χατζής), Μαστρογιάννης, Χαρατσάρης.

ΕΛΠΙΔΑ Α.Α. (Νίκος Νικολακόπουλος): Ξυδόπουλος, Ράγγος, Καλκάνης (63’ Μαγριπλής), Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης, Παρασκευόπουλος, Γιαμάς, Λάμπος (84’ Στεργίου), Πετανάι (89’ Σκοπελίτης), Ντίμο.