Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τράχωνες-Αγία Παρασκευή 0-3

Published

on

Μεγάλη νίκη που τη φέρνει στην κορυφή του 1ου ομίλου σημείωσε η Αγία Παρασκευή στον Άλιμο επικρατώντας στο ντέρμπι των Τραχώνων με το εμφατικό 3-0.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι πρότινος ήταν αήττητη στην έδρα της.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα είχε τις στιγμές του όμως δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 7′ ο Μπαλατσούρας με πλασέ έκανε το 1-0, με τον Κοβάνη στο 15′ να κάνει το 0-2. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για να μειώσουν όμως το γκολ του Μπαλατσούρα στο 73′ ηρθε να ψαλιδίσει τις ελπίδες των Τραχώνων διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Σάλα (20’ λ. τρ. Ποτουρίδης), Βαρέσης (46’ Τσολάκος), Στεργιάκος, Κολινιάτης (46’ Νικολάου), Τσώνης, Αρώνης, Προμπονάς, Κύλογλου, Καρβούνης (60’ Δημογιάννης), Φατσέας.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Βελέντζας, Σκλαβενίτης, Παπαευθυμίου, Λαζόπουλος (68’ Μπέκος), Μαυροματάκης, Κοβάνης (80’ Δρόσης), Τσοπανάκος (75’ Μιχαλόπουλος), Μπαλατσούρας (84’ Ντιντίφας).