Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τράχωνες – ΓΣ Ηλιούπολης 1-0

Published

on

Μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Ηλιούπολης σημείωσαν οι Τράχωνες στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, με την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη να δίνει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και  να πλησιάζει στους τρεις βαθμούς τους σημερινούς αντιπάλους της, έχοντας ένα αγώνα λιγότερο αυτόν στην Λυκόβρυση, που ως γνωστόν είχε αναβληθεί λόγω καιρικών φαινομένων.

Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι  του Βαγγέλη Γαλάνη πιστοποίησαν και σήμερα την αξία τους ως ομάδα αλλά για μια ακόμη αγωνιστική δεν είχαν το γκολ, γεγονός που τους στέρησε την βαθμολογική απώλεια.

Το τέρμα της νίκης  για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 24’  του πρώτου μέρους με κεφαλιά ο Γιαννόπουλος μετά από σέντρα του Βουρλούμη (1-0),  σε ένα ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του δευτέρου μέρους η ομάδα της Ηλιούπολης είχε της ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 82’ ο Παπατζίμας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τικταπανίδη.

Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Καρατζίκα και Ακριβό

Τράχωνες (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (65’ Δημάκης), Λεόπουλος (λ.τρ.46’ Προμπόνας), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακίρης (90’ Κορκολής), Παπαντζίμας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (70’ λ.τ. Κολοβός), Δημογιάννης, Βουρλούμης.

ΓΣ Ηλιούπολης Γ(Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Καλαντζής (50’ Σόουζα), Μπουτίβας, Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης (78’ Ορφανός), Γάγγος, Αγκόλι (84’ Κωτσερίδης), Γκούγκας, Σαλαπάτας (67’ λ.τ. Φέρτης), Σταύρου