Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τράχωνες – Διάνα Ηλιούπολης 2-2

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι στο γήπεδο του Αλίμου από δυο πολύ καλές ομάδες  Τράχωνες και Διάνα  με το τελικό  ισόπαλο 2-2 να  αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στα δυο στρατόπεδα .

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου βρέθηκε να προηγείται με 2-0 δεκαπέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, χρόνος που τελικά ήταν αρκετός… για τους γηπεδούχους να “ξυπνήσουν”, να γυρίσουν στο ματς και στο τέλος να απειλήσουν για την ανατροπή.

Ο   Καλλέργης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και εκτέλεσε άψογα έβαλε μπροστά στο σκορ την Διάνα με 1-0

Στο 63’ ο Φάρος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Αναστασίου διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του

Πέντε λεπτά αργότερα ο Καλλέργης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στο 75΄οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αντεπίθεση για την επιστροφή στο παιχνίδι όταν ο Δημογιάννης  σκόραρε για το 1-2, το τέρμα ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ με τον ρέφερι Μπακογιάννη να παίρνει την φάση επάνω του και να μετράει το γκολ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Κολοβός σημαδεύει το δοκάρι του Κόρρα και χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ότι δεν πέτυχε ο Κολοβός το έκανε ο Βουρλούμης από τα ένδεκα βήματα σε πέναλτι που κερισε η ομάδα του (χέρι του Νίκολι στην περιοχή)

Παράπονα για την διαιτησία του Μπακογιάννη έχουν και οι δυο αντίπαλοι.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές των Τραχώνων διαμαρτυρήθηκαν έντονα μετά το τέλος του αγώνα στον διαιτητή για την φάση του πέναλτι και δέχτηκαν δύο κίτρινες κάρτες, ενώ το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί.

Με κάρτα χρεώθηκε ο Ακριτίδης και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπακογιάννης (Ακρίβος, Κουντουρέλλης).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης, Λεόπουλος (80’ Κορκολής), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακίρης (85’ Τρουπάκης), Παπατζίμας, Προμπονάς, Δημάκης (56’ Κολοβός), Δημογιάννης, Βουρλούμης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Δάρρας Π., Καζάκος (82’ Καλουδιώτης), Νίκολι, Μπακογιάννης, Μπουραζάς, Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Αναστασίου (87’ Πανίδης), Ζιώβας (62’ Φάρος)