Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τράχωνες – Θύελλα Αγίου Δημητρίου 1-1

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μια ανάσα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ Τράχωνες και Θύελλα Αγίου Δημητρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους δυο προπονητές να μένουν αρκετά ικανοποιημένοι από την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Η Θύελλα μπήκε μπροστά στο σκορ με τέρμα του Αναστασίου παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και στα δυο ημίχρονα, με τον Ανδρέα Μαντζούνη να βλέπει την ομάδα του να αποκτά και διάρκεια στο παιχνίδι της που ήταν και το ζητούμενο του έμπειρου τεχνικού. Να θυμίσουμε ότι η Θύελλα αγωνίζεται την πρεμιέρα στο Χαϊδάρι με την τοπική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το παιχνίδι με τέρμα του Γιαννόπουλου και έδειξαν μια δεμένη ομάδα, με τον Κώστα Ζαλάβρα να σκέφτεται πλέον το παιχνίδι της πρεμιέρας με τα Πετράλωνα.

ΑΟ Τραχώνων (Κώστας Ζαλάβρας): Τζίνας, Μερετσόλιας, Βουρλούμης, Ακριτίδης, Αναστασίου, Μανωλιάδης, Προμπονάς, Παπατζήμας, Κλείτσικας, Δημογιάννης, Γιαννόπουλος.

Έπαιξαν ακόμη οι : Ντελής, Γκράνας.

Θύελλα Αγίου Δημητρίου (Ανδρέας Μαντζούνης): Καβακλής, Παπανδρέου, Τζίφας, Μπαρδώσας, Νταλάκας, Ταχιράι, Τσαουρδάς, Στάθης, Δαλεπόρας, Αναστασίου, Καλλιοντζάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τζελέφας, Ακαρέπης, Μπάρδης, Δημητρίου, Μπαλαφούτης, Λιανός.