Connect with us

Uncategorized

Τράχωνες – Ιάσων 2-1

Published

on

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σαπαλίδη οι Τράχωνες κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα στον Ιάσονα με 2-1 και να επιστρέψουν στις νίκες. Μόλις στο 10′ ο Περαιώτης επιθετικός άνοιξε το σκορ για τον σύλλογο από τον Άλιμο. Η απάντηση των νεοφώτιστων ήταν άμεση, αφού στο 26′ ο Πατσιαβούρας ισοφάρισε σε 1-1. Πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους, οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα, με το Σαπαλίδη στο 44′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Μάλιστα, το συγκρότημα του Γιόσεφ Βάντσικ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζούλη στο 1′ των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Μάλαμας. (Ανατολικής Αττικής )

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Καραβατάς, Κάρδαρης, Ελευθεριάδης, Δρακοντίδης, Σκόνδρας, Γούλας, Καλλιπολίτης, Μπανιάς (78′ Γαβριηλίδης), Σαπαλίδης (90′ Νικολάου), Μπεθάνης (88′ Πάλλιας), Τουγουντζόγλου.

 

ΙΑΣΩΝ (Γιόσεφ Βάντσικ): Λέτσο, Μάρος, Μαυρομάτης (88′ Τσάπαρης), Τσούτσουρας, Ζούλης, Μανωλιάδης, Κλωνάρης (75′ Τσάτσα), Φιλόπουλος, Πατσιαβούρας, Θανόπουλος (30′ λ.τρ. Δημάκης), Φλέγκας.

Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply