Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρένο οι Τράχωνες, πέρασαν και από το Καματερό

Published

on

Το… τρένο των Τραχώνων πέρασε και από την δύσκολη έδρα του Καματερού, αφού το σύνολο του Γιώργου Παπακωστούλη επικράτησε με 1-2 της ομώνυμης ομάδας και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε αυτό που ήθελε και πλέον συγκατοικεί με τη Διάνα στην 1η θέση περιμενοντας το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ Ρουφ και της Ηλιούπολης.

Από την άλλη, το Καματερό δεν τα κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο ματς παρότι είχε και πάλι πολύ καλή εικόνα.

Στο 10′ ο Δημογιάννης με πλασέ μετά από πάσα του Βουρλούμη έκανε το 0-1, με τον Τσαγκάρη στο 49′ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή να ισοφαρίζει σε 1-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιαννόπουλος στο 73′ με κεφαλιά μετά από πάσα με το κεφάλι του Μπουγιούκου σε κόρνερ του Δημογιάννη.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης) Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Πιτέλης, Ουάγια (82′ Καρκαλέτσης), Σέχου, Παππάς, Τσαγκάρης, Κανακάρης, Γκάνιος (56′ Λουβερδής), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης) Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (62′ Προμπονάς), Δάρρας (55′ Κολοβός), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης (90′ Τρουπάκης), Παπατζήμας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (75′ Παϊσιος), Δημογιάννης, Βουρλούμης.