Connect with us

stoplekto

Τρέξαμε για καλό σκοπό! | 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αίγινας

Χορηγός η TeamPro και το teamprostore.gr

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει ο μαραθώνιος που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος το οποίο υποστηρίζει την έρευνα για τον καρκίνο του εγκεφάλου, την ασθένεια από την οποία νικήθηκε ο Αιγινίτης ηθοποιός, Γεώργιος Κωστάκος.Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, συμμετείχε με ενθουσιασμό στους αγώνες, επιβεβαιώνοντας πως ο διεθνής ημιμαραθώνιος Αίγινας αποτελεί πλέον όχι μόνο θεσμό αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της Αίγινας.Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα του μαραθωνίου:

  1. Ο πρώτος αγώνας του «Aegina Marathon Challenge 3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος 42Χλμ» των 16 χλμ., διεξήχθει την Παρασκευή στις 19 Σεπτεμβρίου 2014, με Αφετηρία και Τερματισμό την Αγία Μαρίνα.
  2. Ο δεύτερος αγώνας του «Aegina Marathon Challenge 3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος 42Χλμ» των 5 χλμ., διεξήχθει το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, με Αφετηρία και Τερματισμό την Πέρδικα.
  3. Ο τρίτος αγώνας του «Aegina Marathon Challenge 3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος 42Χλμ» των 21Χλμ ο οποίος αποτελεί ταυτόχρονα και τον 6ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Αίγινας «Γεώργιος Κωστάκος», διεξήχθει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, με Αφετηρία και Τερματισμό την Αίγινα.

Σε όλους τους νικητές δόθηκαν δώρα και μεγάλη έκπτωση για αγορές από την TeamPro, www.teamprostore.gr , εταιρία αθλητικού εξοπλισμού που υποστήριξε τη διοργάνωση.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία των: Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων), Δήμος Αίγινας, ΟΑΚ Αίγινας,  Γυμναστήριο ΝΑΜΑ, Λέσχη Μοτοσυκλέτας VARADERO CLUB HELLAS, Σωκράτης Δούκας (Χειρουργός/Επειγοντολόγος), Ομάδα Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply