Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρίποντο για την Αργυρούπολη

Published

on

Η Αργυρούπολη επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Δόξα Βύρωνα επικρατώντας με 1-0. Το παιχνίδι ήταν καλό από άποψη ποιότητας αλλά η μπίλια έκατσε στους γηπεδούχους που σκόραραν στο 10′ έπειτα από ωραία πάσα του Κοκκινέλη και άψογο πλασέ του Δρακοντίδη. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας αν ο Λεβέντης δεν απέκρουε σωτήρια στο 92′ το τετ α τετ με τον Βαφειάδη. Έτσι, οι πορτοκαλί πήραν μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας και παρέμειναν πρώτοι με 48 βαθμούς έχοντας συγκάτοικο το Αιγάλεω. Από την άλλη πλευρά, οι κυανόλευκοι έμειναν στους 24 πόντους, είναι δέκατοι και θα συνεχίσουν τη προσπάθεια τους για άνετη παραμονή.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Γούναρης, Μπαμπάς.

Αργυρούπολη (Β.Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε, Τσάκαλος, Μίχας (34′ Μπουσουλόπουλος), Παπαντωνάκης Ε., Πάλογλου, Ντούβλης, Λεβέντης Δ-Ι, Υφαντής, Μένταυλος (86′ Στεφανιδάκης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης (78′ Κορκολής).

Δόξα (Λ.Σμυρνής): Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Τζανετής, Μαυρομάτης (75′ Ρόγκας), Γκουντελίτσας, Μπεκατώρος, Σκούρας, Λέσι, Λεβέντης (70′ Σάλεμ), Βασιλόγιαννης (82′ Βαφειάδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply