Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρίποντο με ανατροπή ο Κεραυνός ΠΕτρούπολης, 3-1 εκτός τη Νίκη Αλίμου

Published

on

Διά πυρός και σιδήρου πέρασε ο Κεραυνός Πετρούπολης από το Καλαμάκι, όπου επικράτησε με 3-1 της Νίκης Αλίμου και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Πετρούπολης ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με καρδιά, ψυχή και πάθος πέτυχε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο που δικαιούταν.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αλέξη Γκουτσούλα είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς, δύο δοκάρια με τον Μπακάλη, ένα ακυρωθέν γκολ (οφσάιντ) και σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κομπογιάννη (53′). Από εκείνο το σημείο και μετά ο Κεραυνός πίεσε και αρχικά έφερε το ματς στα ίσα (73′) με κεφαλιά του Βαγγέλη Γκουτσούλα από σέντρα του Κάρτσακα.

Η προσπάθεια για ανατροπή δικαιώθηκε στο 81′ με κεφαλιά του Κυριάκου από εκτέλεση κόρνερ του Μπακάλη. Στις καθυστερήσεις (91′), ο Γκουτσούλας έβγαλε ωραία μπαλιά στον Τσαούση και αυτός με άψογο πλασέ «κλείδωσε» τη νίκη.

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Τσίμπης, Γονίδης, Φοινικόπουλος (83′ Βενέτης), Μαξακούλης, Τζιαβάρας, Κόκκινος, Γκιαλ (83′ Λιοτσάκης), Δίκαιος, Κουτσούκος (46′ Γεωργακόπουλος), Μακρής (8′ Ιωαννίδης), Κομπογιάννης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκουτσούλας): Τσαφαράς, Κάρτσακας, Νταντάνης, Δασκαλάκης, Κυριάκος, Τσαούσης, Μπακάλης, Χριστόπουλος (46′ Ψύλλας), Καστελλιώτης (90′ Μητράκος), Γκουτσούλας, Γομάτος (59′ Σκούφης).