Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρίποντο-παραμονής του Ιάσονα στον Χολαργό

Published

on

Σπουδαία διπλό στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού και απέναντι σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους τα τελευταία χρόνια πήρε ο Ιάσονας Αγίου Φανουρίου επικρατώντας στο Χολαργό του ομώνυμου συλλόγου με 1-0. Το τρίποντο αυτό θα δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα των δυτικών προαστίων η οποία έφτασε τους 17 βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην 12η θέση έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από την Διάνα Ηλιούπολης. Από την άλλη, ο Χολαργός που μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την δεύτερη του ήττα το 2016 μετά από εκείνη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Νέα Ιωνία.

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα 15′ όμως ο Μητρούσης βρέθηκε σε καλή ημέρα αποσοβώντας όσες φορές χρειάστηκε τη μπάλα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βγαίνουν από το… καβούκι του και στο 78′ σε μια αντεπίθεση ο Ρώιμπας έγραψε το 1-0 χαρίζοντας ένα μεγάλο τρίποντο στον Ιάσονα. Στο τέλος του αγώνα ο διαιτητής Κοσικίδης απέβαλε το Χάλο με απευθείας κόκκινη για εξύβριση. Βοηθού του Κοσικίδη ήταν οι Γιαννόπουλος και Νιδριώτης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Ταμπραντζής) Καλαματιανός, Ψάλας (55′ Τζαβίδας), Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Λύρας (79′ Αναστασόπουλος), Χάλος, Τζέλη (73′ Τασιούλης), Κετσετζόγλου, Πλεμμένος, Καζάκος Α.

ΙΑΣΩΝ (Νίκος Φούσκας) Μητρούσης, Παναγιωτίδης (46′ Μποδώνιας), Βασιλάκος, Κωνσταντόπουλος Α., Χαλιάσος, Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Δήμος, Καριατλής (79′ Καραμίτζας), Ρώιμπας (88′ Δουληγέρης).