Connect with us

5ος Όμιλος

Τρίποντο σωστηρίας για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Published

on

Με 4 γκολ του Σινγκ, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη στο γήπεδο Μελισσουργού κερδίζοντας με 5-2 τον Ατρόμητο Πειραιά. Η χανιώτικη ομάδα πατά γερά πια στην Γ’ Εθνική και μόνο μ’ ένα θαύμα θα χάσει την παραμονή.

Βέβαια, τα φώτα πέφτουν πάνω στον Σινγκ που πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, σκοράροντας τα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του. Συγκεκριμένα, άνοιξε το σκορ στο 20’, ενώ πέτυχε το 2-0 στο 35’, με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο χορός των γκολ για το ΣΥΝΚΑ συνεχίστηκε, με τον Φουκαράκη να σκοράρει στο 48’ και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0, ο Ατρόμητος μείωσε στη συνέχεια σε 1-3, ο Σινγκ ξαναπήρε το… όπλο του και πέτυχε το 1-4 στο 70’ ενώ 10’ αργότερα με πέναλτι, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-5 με τον Τζωρτζάτο. Τελικά, ο Σινγκ διαμόρφωσε για το ΣΥΝΚΑ το τελικό 2-5, στην πιο εντυπωσιακή φετινή νίκη για τη χανιώτικη ομάδα.

Διαιτητής: Φωστέρης (Ανατολικής Αττικής). Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Κιλκίς) – Λιαμίρας (Θεσπρωτίας)

Ατρόμητος Πειραιά (Χρήστος Θεοδώρου): Κυρίτσης, Σάχο, Γαβαλάς, Τσαπάσα, Σαμιώτης, Παπαδάκης, Επιτροπάκης, Μανασής, Κοντάκος, Παλάτσιος, Καρνέσης. Επαιξαν ως αλλαγή: Μανασής, Τζωρτζάτος.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πονηρός, Βαρδάκης, Παληγεώργος (70’ Βασιλάκης), Παπατζίκος, Καρβουνιάρης, Κυτράκης, Φουκαράκης, Νικόλτσης (65’ Μαθιουδάκης), Τσίτας (61’ Βεστάκης), Μποτωνάκης (82’ Μανιδάκης), Σινγκ.

athltiko.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply