Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρίτη σερί νίκη για τον Όμιλο

Published

on

Τρίτη σερί νίκη για τον Όμιλο Περιστερίου. Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας της Ηλιούπολης, ένα αποτέλεσμα που κάνει αίσθηση. Ο Παπαναστασίου ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον χορό των γκολ στο 28′ για το 0-1. Ο Κάππος ισοφάρισε στο 37′ σε 1-1 αλλά ο επιθετικός του Περιστερίου σκόραρε ξανά στο 40′ για το 2-1. Στην επανάληψη, οι ροσσονέρι δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και στο 48′ η ασίστ του Μπόσιου βρήκε τον Ηλιάδη, με τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει κι άλλο. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Μπεθάνης στο 85′ και ο Όμιλος έφτασε τους 19 πόντους ενώ η ηττημένη Ηλιούπολη παρέμεινε στους 18.

Ηλιούπολη (Μιχάλης Δωματιώτης): Καταχανάκης, Ορφανός (67′ Σταματόπουλος), Γάγγος (85′ Κυριάκου), Ξένος, Αγοραστός, Κάππος, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης (50′ Θάνος), Αναστασάκης, Δωματιώτης, Γεμιστός.

Όμιλος (Σάκης Σάσσαλος): Περτσάς, Πλέστης Π. (71′ Μηλιός), Ιατρούδης, Θανόπουλος, Χρόνης, Πρίγγουρης (46′ Βασίλογλου), Μπόσιος, Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης (83′ Μπεθάνης), Αργυρός.

Photo: Sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply