Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τρίτη χρόνια στους Λέοντες ο κόουτς Γιάννης Καλαϊτζής

Published

on

Για τρίτη σερί χρονιά θα ηγείται του πάγκου των Λεόντων Καμινίνων ο πετυχημένος τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζής.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου που δημοσίευσε το σωματείο:
“Την συνέχιση της συνεργασίας σου για 3η χρόνια ανακοίνωσαν οι Λέοντες Καμινίων . Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον έμπειρο τεχνικό και αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία τους για την νέα χρόνια . Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ηλίας δήλωσε : είμαστε ευχαριστημένοι από τον Καλαϊτζή και εκείνος από εμάς , χρειάστηκαν μόλις 5 λεπτά για να συμφωνήσουμε , θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά στην βαθμολογία .
Από την μεριά του ο κόουτς δήλωσε :  είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το σωματείο , κ την διοίκηση , από κοινού συμφωνήσαμε και θα ξεκινήσουμε το σχεδιασμό για την νέα χρόνια . Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε επαφές με ποδοσφαιριστές ώστε να ανακοινωθούν και οι ανανεώσεις .
ευελπιστώ σε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον για του Λεωντες .
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Νεκτάριος Ζεκίρη δήλωσε : είμαστε χαρούμενοι που θα είναι μαζί μας ο κόουτς Καλαιτζής , όλοι μαζί θα εργαστούμε ώστε να  πάμε εκεί που ονειρευόμαστε τους Λέοντες”.
ΦΩΤΟ: Στο κέντρο ο προπονητής Γιάννης Καλαϊτζής ανάμεσα στον Πρόεδρο των Λεόντων Καμινίων Γιάννη Ηλία(δεξιά) και τον γενικό αρχηγό Νεκτάριο Ζεκίρη.