Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρίτος ο Χολαργός επικρατώντας του Ηφαίστου

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για τον Χολαργό που επικράτησε 2-0 του Ηφαίστου Περιστερίου εντός έδρας. Με αυτό το τρίποντο οι ‘κυανόλευκοι’ ανέβηκαν τρίτοι με 16 βαθμούς ‘γκρεμίζοντας’ τους Περιστεριώτες που παρέμειναν στους 15 πόντους. Στην διακύμανση του σκορ, μόλις στο 2′ ο Κετσετζόγλου πλάσαρε τον Ζωντό αξιοποιώντας την κάθετη του Πλεμμένου για το 1-0. Ο ικανός στράικερ έδειξε τον δρόμο και στο 37′ ο Πλεμμένος βρέθηκε κοντά στο 2-0 σημαδεύοντας το δοκάρι με σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ‘ερυθρόλευκοι’ ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Κετσετζόγλου και Ντζαβίδα για να φτάσουν στο 2-0 στο 88′. Ο Κετσετζόγλου βρήκε τον Πλεμμένο που σφράγισε το τελικό 2-0 μέσα από την περιοχή σπέρνοντας χαμόγελα στην εξέδρα.

Διαιτητές: Ευαγγέλου Α., Μητρόπουλος Χ., Νιδριώτης Μ.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Νικολάου, Καζάκος Α., Ψάλλας, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Ζώης (55′ Ντζαβίδας), Χάλος (82′ Τασιούδης), Τζέλη (89′ Κατσαρός), Κετσετζόγλου, Πλεμμένος, Καζάκος Π.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Ζωντός, Γιαννούλας (67′ Μπουλούκος), Σφίχτης (54′ Παπαγεωργίου), Μουρκάκης, Μάκρας, Ζήκος, Μπότης, Τζαβάρας (77′ Παπαευθυμίου), Ζαφειράτος, Καλαϊτζής, Ρόππας.