Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τραπέζι σύσφιξης σχέσεων στο Χαλάνδρι

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΑΕ Χαλανδρίου

 

Η ΑΕ Χαλανδρίου είναι μία οικογένεια. Όσο & να το λέμε, δεν είναι τα λόγια που το αποδεικνύουν, αλλά οι πράξεις. Στην καθημερινότητά μας, σε όλα τα επίπεδα, από τα πιο μικρά, έως τα πιο μεγάλα γεγονότα, η ομάδα μας λειτουργεί ενωμένη σαν μία γροθιά.

 

Στο πνεύμα αυτό & μέσα στο πλαίσιο δημιουργίας ενός οικογενειακού κλίματος, της σύσφιξης των σχέσεων ανάμεσα σε παλιούς & νέους αθλητές, αλλά & με τη θέληση να “ξεφύγουν” για λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό & ιατρικό επιτελείο, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα & μέλη της Διοίκησης της ομάδας μας, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης γευμάτισαν μέσα σε ευχάριστο κλίμα & απόλαυσαν τα εδέσματα του γνωστού εστιατορίου της πόλης μας “Μπάρμπα Θανάσης”.

 

Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν πολλά θέματα, αγωνιστικά & μη, ενώ ενδιαφέρουσες συζητήσεις υπήρξαν στο τραπέζι του τεχνικού επιτελείου & της διοίκησης, με επίκεντρο φυσικά τη αναβολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση του γεύματος άπαντες αποχώρησαν για ξεκούραση καθώς από αύριο κιόλας θα επιστρέψουν στο γήπεδο για τον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα.