Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τρεις μεταγραφές η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα . Αίσθηση με Μαυρουδή

Published

on

Τρεις μεταγραφικές επιτυχίες πραγματοποίησε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, παραμονές του πρωταθλήματος .

Απέκτησε τον 18χρονο ακραίο αμυντικό Νίκο Χαραλαμπάκη . Έχει αγωνιστεί από 16 ετών σε ανδρική ομάδα και οι ομάδες που έχει  παίξει  είναι η Κύπρος Κορυδαλλού, ΑΣ Δραπετσώνας και η Χαλκηδόνα.

Επίσης απέκτησε τον 20χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό Σπύρο Κορωναίο .

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ακαδημίες του Ιωνικου από όπου και ξεκίνησε και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της Χαλκηδόνας και του Φαληρικού.

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος . Αποκτήθηκε ο 31χρονος επιθετικός Μάριος Μαυρουδής Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής με καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου με συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες και με παραστάσεις υψηλού επιπέδου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφή που δίνει πολύ μεγάλη δύναμη και ποιότητα στην ήδη αξιόλογη επιθετική γραμμή της ομάδας . Ο  Μαυρουδης αγωνίζεται ως σέντερ φορ και ως (10αρι) κεντρικό χαφ καθώς διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ποιότητα στο παιχνίδι του. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Εργοτελη, Νίκη Βόλου, ΠΑΕ Καβάλα, Προοδευτική, Αετό Κορυδαλλού, Ολυμπιάδα, ΑΕ Χαραυγη, Αστέρα Μαγούλας, Κισαμικό, Ιωνικό και έκανε σπουδαίες σεζόν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.