Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τρεις μεταγραφές ο Περαμαϊκός

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Η Διοίκηση και τα μέλη του Περαμαικού μας είναι στην θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κ. Αρβανίτη ο οποίος αποκτήθηκε από ομάδα της Σαντορίνης του οποίος έχει βραβευτεί από την Ένωση των Κυκλάδων για το ομορφότερο goal της σεζόν.Κ. Αρβανίτη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!

Και αφήνουμε για το τέλος τα δύο νέα αποκτήματα μας ,προκαλώντας αίσθηση για όσους λοιπόν αναρωτιόντουσαν αν έχουμε στόχο την άνοδο ή όχι.Αυτή είναι και η ηχηρή απάντηση μας σε όλους. Έχουμε στόχο την άνοδο και φτιάχνουμε ομαδάρα!

Ανακοινώνουμε τον ποδοσφαιριστή με γεμάτες χρονιές στην ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Στάη Κωνσταντίνο ο οποίος αποκτήθηκε με δανεισμό από το γειτονικό σωματείο και τους ευχαριστούμε πολύ! Παίκτης του οποίου οι ικανότητες είναι αδιαπραγμάτευτές και γνωστές σε όλο τον Πειραιά μιας και τις τελευταίες δύο σεζόν δεν είχε χάσει παιχνίδι στην Α’  Πειραιά.

Ανακοινώνουμε τον ποδοσφαιριστή με γεμάτες επίσης χρονιές Χονδρουδάκη Διαμαντή από τον Ατρόμητο Κερατσινίου που με τις ευλογίες του Κου Μπαλαφούτη αποκτήθηκε για να μας βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τον Ατρόμητο αλλά και τον φίλο Κο Μπαλαφούτη για αυτή την θετική τροπή της απόκτησης του παίκτη αποδεικνύοντας τον ρομαντισμό που θρέφει για το πειραϊκό ποδόσφαιρο! Ένας παίκτης που είναι γνωστός για το ήθος του και την εμπειρία στο χώρο του Πειραιά!

Και για τις τρεις μεταγραφές που προαναφέραμε μεγάλο ρόλο έπαιξε η διάθεση και ο πόθος των ποδοσφαιριστών να παίξουν στην ομάδα μας! Και αυτό είναι κάτι που μας κάνει χαρούμενους.

Λέτε να έχουμε και συνέχεια…..

Κλείνοντας να ενημερώσουμε τους φίλους μας ,ότι έχοντας την ευκαιρία να πάμε να δούμε και άλλα παιχνίδια του ομίλου μας πέσαν στην αντίληψη μας διάφορα πονηρά πράγματα και έχουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα ‘Μία του κλέφτη, Δυο του κλέφτη, Τρεις και τον τσακώσαμε’….

*Θα θέλαμε να συλλυπηθούμε στον φίλο και παλιό ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Καλαμάκη για την απώλεια του Πατέρα του. Φίλε Αντώνη ζωή σε εσάς!!!»