Connect with us

stoplekto

Τρελαίνει κόσμο ο Αίμος Πετρούπολης

Μετά τον Άρη Πετρούπολης απέκλεισε και το Χαϊδάρι

Published

on

Αυτός ο Άιμος Πετρούπολης έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο, αφού όπως φανερώνουν τα αποτελέσματα η διοργάνωση του Κυπέλλου του ταιριάζει. Μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στον γείτονα Άρη με το εκκωφαντικό 5-1, η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε χθες και το Χαϊδάρι που συμμετέχει στην Α’ κατηγορία Αθηνών με 1-0! Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο ωστόσο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Κούνουπα. Στο β’ μέρος η πίεση του Αίμου μετουσιώθηκε σε γκολ, καθώς ο Δ. Ταλιούρας στο 54′ με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στη συνέχεια με σωστή αμυντική λειτουργία η ομάδα της Πετρούπολης κράτησε το υπέρ της σκορ, παίρνοντας επάξια το. εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος με βοηθούς τους Σαμοϊλη και Καλογερόπουλο.

 

ΑΙΜΟΣ: Βασιλάρης, Κουλίρα Ε., Κόκκαλης, Ταλιούρας Ν., Δουγιέκος (46′ Ζαχαριάς), Παπαναστασίου, Κουλίρα Α., Πλατοκούκης (81′ Χατζηαποστόλου), Καταγής, Μαρκεσίνης (46′ Ταλιούρας Δ.), Ταλιούρας Φ.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κούνουπας, Κακαράκης, Γκάτζιος, Αρβανίτης, Μπάτης, Πολίτης, Νικολάου, Ρούσα (70′ Κόκα), Παπαδόπουλος (51′ Σπίρο), Αγγελόπουλος, Πανούσης (65′ Σαραντίδης), Ντούντης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply