Connect with us

ΕΠΟ-Διαιτησία

Τρελαίνει κόσμο ο Αστέρας Καισαριανής, 3-1 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Published

on

Την εκπληκτική πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζει ο Αστέρας Καισαριανής, που επικράτησε με 3-1 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου (ομάδα Γ’ Εθνικής) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 12′ αλλά το σουτ του Παληγεώργου σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 41′ όταν από ασίστ του Γεραγωτέλλη ο Σταμούλης με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παληγεώργου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαπαλίδης που με άπιαστο σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συνέχεια και μείωσαν στο 84′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καριοφύλλη, με τον Ελέζι να ευστοχεί κάνοντας το 2-1. Όμως η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, αφού στο 86′ ο Σαπαλίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΣΤΈΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ: Μιχελής, Σμυρνάκης (76′ Χασιώτης), Μαχαίρας, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Ρεντζής (85′ Ραχήμ), Τζέλη (67′ Ψαραδέλης), Παληγεώργος, Σταμούλης (67′ Άνχελ), Σαπαλίδης.

ΑΠΌΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΊΟΥ: Παππάς, Κιουτσεκτσίδης (71′ Γιαννόπουλος), Τσομαχασβίλι (90′ Ζαβέρδας), Κουτσαβασίλης, Γκούμας, Τσιμίκας, Τζαμπέγια, Ελέζι, Καριοφύλλης, Ταράσης (40′ Νομικός), Πέτρου.