Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα Άρη Πετρούπολης σε Αττικό(φώτο)

Νίκησε 3-0

Published

on

Με χαρακτηριστική άνεση ο Άρης Πετρούπολης επιβλήθηκε με 3-0 του Αττικού.

Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο(βοήθησε η είσοδος του Τζαμαλή) καθώς στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν φλύαρη υπεροχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και στο 50΄άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ασημακόπουλου.

Στο 75΄ δυνατό σουτ του Μουρτζάκη απέκρουσε ενστικτωδώς ο Χαρμπίλας ενώ στο επόμενο λεπτό 76΄ ο Μαμάκος σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ έστειλε τη μπάλα να περάσει μόλις άουτ από τη ρίζα της κάθετης δοκού.

Στο 83΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βαρελάς

Στο 86΄ ο Τζαμαλής με εκπληκτική ενέργεια έγραψε το 2-0 για να κλείσει το σκορ 3-0 στο 90΄ο Μαμάκος μετά από μεταβίβαση του Τζαμαλή

Άρης Πετρούπολης : Λιβανός , Αλειφέρης , Φωκάς , Γεωργακόπουλος , Πιτέλης , Μουρτζάκης , Νάσης ( 44 Τζαμαλής ) , Ασημακόπουλος ( 65΄ Γεγές ), Γκαβέρας ( 46΄Βάλσαμος ), Λεμπέσης , Μαμάκος

Αττικός: Χαρμπίλας , Γραμματικόπουλος, Κουτουπιάς , Ευριόπουλος , Τζαβέλας , Ντζέλιας , ASAMOAH (75΄ Βαρελάς ) , Παπαβασιλείου ( 51΄ Τζωρτζάτος Θ ), Αγαλιανός, Συμεωνίδης, Ντόκος ( 46΄ Καπαρδέλης )

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply