Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα η Δόξα Βύρωνα στον Άρη Πετρούπολης (φώτο)

Με ισάριθμες κεφαλιές τα γκολ

Published

on

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο η Δόξα Βύρωνα νίκησε με άνεση τον Άρη Πετρούπολης με 3-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν με κεφαλιές ενώ από το πρώτο εικοσάλεπτο οι Βυρωνιώτες είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Η Δόξα άνοιξε νωρίς το σκορ στο 8΄με τον Ταμπουράκη ενώ στο 18΄ο Παπαδόπουλος ζευγάρωσε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Το 3-0 για τη Δόξα έκανε στο 55΄ο Ζαφειράκης

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες με τον Πιτέλη στο 9΄τη δυνατή κεφαλιά του οποίου απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας της Δόξας και στο 52΄σε σουτ του Τζαμαλή.

Από το 72΄ ο Άρης Πετρούπολης αγωνίστηκε με 10 παίκτες μετά τον τραυματισμό του Αλειφέρη και ενώ είχαν γίνει οι επιτρεπόμενες αλλαγές.

Η Δόξα Βύρωνα είχε δοκάρι μόλις στο 1΄με τον Λουσαράκη

Καλός ο διαιτητής Περάκης

 

Δόξα Βύρωνα: Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Κασιανός(46΄Ζαφειράκης), Κατσιγιάννης (65΄Φώσκολος), Παπατζήμας (55΄Χαλβατζής), Ταμπουράκης, Υφαντής, Λουσαράκης

Άρης Πετρούπολης : Λιβανός , Αλειφέρης , Πάντος( 46΄ Τσολάνης ), Γεωργακόπουλος , Πιτέλης , Μουρτζάκης , Τζαμαλής ( 70΄Γεγές ), Βάλσαμος ( 51΄Λουρμπάκος ), Ασημακόπουλος , Λεμπέσης , Μαμάκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply