Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα η Ηλιούπολη στον Ήφαιστο

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη η οποία παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με 3-2 του αξιόμαχου Ήφαιστου Περιστερίου, αφήνοντας πίσω την ήττα από τον Θρίαμβο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με κεφαλιά του Αναστασάκη. Η χαρά των τυπικά γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού στο 11′ ο Μπότης ισοφάρισε σε 1-1. Ο ‘Ήλιος’ από εκείνο το σημείο κι έπειτα ανέβασε σταδιακά την απόδοση του και στο 37′ ο Δωματιώτης με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους ‘κυανέρυθρους’. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα τους, όμως η Ηλιούπολη ήταν η ομάδα που βρήκε δίχτυα, με τον Κάππο στο 82′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1 χάρις σε εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 93′ ο Τζαβάρας με σουτ. Διαιτητής ήταν ο Σύψας ο οποίος είχε για άξιους συμπεραστάτες τους Λεοντακιανάκο και Τζελέπη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μιχάλης Δωματιώτης) : Καταχανάκης, Θάνος (15’ λτ Χουχουλής), Γάγγος (86’ Μελετιάδης), Ξένος, Αγοραστός, Κάππος, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης, Αναστασάκης (65’ Ορφανός), Δωματιώτης, Γεμιστός.

ΉΦΑΙΣΤΟΣ (Γιάννης Τάμπρατζης): Κέμπας, Ζαφειράτος, Σφίχτης (86’ Γιαννουλας), Μουρκάκης, Μέξης, Ζήκος (46’ Κασπίρης), Μπότης, Τζαβάρας, Κεμαβόρ, Παπαγιάνι, Καλαϊτζής (68’ Μικελόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply