Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα και αντίδραση από τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Εκκωφαντικά επέστρεψαν στις νίκες οι Άγιοι Ανάργυροι κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Οι ‘κυανέρυθροι’ έχοντας ξανά ηγέτη τον Ιβάν Ρούσεφ επικράτησαν 3-0 εντός έδρας και παρέμειναν στο -3 από την κορυφή παρέα με τον Θρίαμβο Αθηνών στην δεύτερη θέση. Το σκορ άνοιξε στο 7′ ο Δημαράς με κοντινό πλασέ έπειτα από κόρνερ του Ρούσεφ και αναταραχή στα καρέ του Καταχανάκη. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και μέχρι το 56′, όταν ο Βούλγαρος μαέστρος σκόραρε με δυνατό σουτ σε εκτέλεση φάουλ με πάσα αφήνοντας άγαλμα τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων. Η Θύελλα προσπάθησε να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, όμως στο 63′ σφραγίστηκε το τελικό 3-0 χάρις την όμορφη ατομική προσπάθεια και τελείωμα από τον Στραβοκέφαλο, ο οποίος φέτος δείχνει να ανεβάζει επιπλέον στροφές. Έτσι, ένατο έχοντας 6 βαθμούς βρίσκεται το συγκρότημα από τον Άγιο Δημήτριο.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Τουμπακάρης Ι., Τσολάκης Σ.

Ένωση (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Γεωργίου (50′ Βυζανιάρης), Τούρλας, Μεταλλινός, Γεωργούλης, Σερδενές (78′ Μπόσιος), Δημαράς, Κοσμάς, Στραβοκέφαλος, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης (63′ Πλεξίδας).

Θύελλα (Τάσος Τασιόπουλος): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου, Ρέτσος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (78′ Τσούνι), Ταχιράι, Εγγονίδης (62′ Ζαμπαράς), Μπίνας, Φιαμέγγος (46′ Ελευθεριάδης Κ.).