Connect with us

6ος Όμιλος

“Τριάρα” με γκολάρες – Πήραν… φόρα Πόποβιτς και ΑΕΚ

Published

on

Χωρίς να  κοπιάσει ιδιαίτερα η ΑΕΚ νίκησε εντός έδρας τον Άγιο Νικόλαο με 3-0, προσφέροντας έτσι ένα όμορφο μεσημέρι στους περίπου 10.000 φίλους της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Πολύ όμορφα γκολ από Πόποβιτς (2) και Ντακόλ, που έφεραν την Ένωση ξανά στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία με τον ΑΟ Περιστερίου

Η ΑΕΚ έλεγχε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και προσπάθησε να στριμώξει από νωρίς τον αντίπαλο στην περιοχή του. Η Ένωση έφερνε με ευκολία την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά εκεί η πολυπρόσωπη άμυνα των Κρητικών δυσκολεύει τους “κιτρινόμαυρους”.

 

Στο 12′ η ΑΕΚ δημιούργησε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπρέσεβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Μπρόκο από πολύ καλό σημείο. Οι παίκτες της Ένωσης “σημάδευαν” στις προσπάθειες τους τον Κροάτη επιθετικό, ο οποίος ήταν τελικά ο… δημιουργός του όμορφου γκολ του Πόποβιτς (29′). Μέχρι το ημίχρονο ο “δικέφαλος” δεν απειλήθηκε, αλλά δεν κατάφερε και να διευρύνει το σκορ.

 

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ μπήκε σαφώς πιο ήρεμη και με στόχο να φτάσει σε τουλάχιστον που θα “κλείδωνε” τη νίκη. Αυτό, ήρθε στο 60’ όταν ο Πόποβιτς με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ. Τρίτο συνεχόμενο τέρματ για τον παίκτη της ΑΕΚ, μετά και από αυτό που πέτυχε στο Κύπελλο της Γ Εθνικής. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Ντακόλ μέσα στην περιοχή έκανε ωραίο γυριστό σουτ για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κρητικός (Θεσσαλίας)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Σταθάκης (67’ Τσούπρος), Ρόβας, Αργυρίου, Γεωργέας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Γροντής (74’ Παληαρούτας), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (86’ Τσεβάς)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Πυγιάκης, Μουτάκης, Κοκολάκης, Ιασωνίδης, Χρηστάκης (75’ Σταυρακάκης), Χατζάι (46’ Γκέκας), Φαγάς, Λεπτοκαρύδης, Κοκολάκης, Καρνιάτης

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply