Connect with us

Uncategorized

Τριάρα ο Ελπιδοφόρος στην Σάντα

Νίκησε 3-0

Published

on

Μπορεί ο Ελπιδοφόρος να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, ωστόσο στην συνέχεια οι «κυανέρυθροι» βρήκαν το τρόπο να… «ξεκλειδώσουν» την πολυπρόσωπη άμυνα της Αγίας Παρασκευής και να πάρουν την ευρεία νίκη με 3-0. Στο α’ μέρος το συγκρότημα του Ιβαν Νεντέλκοβιτς θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα μόλις στο 8′, όμως ο Δημητρίου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ιωσίπου. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο με το Δημήτρη Βέρμπη στο 49′ να γράφει το 1-0. Στο 71′ ο Ευσταθίου διπλασίασε τα τέρματα για τον Ελπιδοφόρο, ενώ ο Βέρμπης στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, κάνοντας δυο τα προσωπικά τέρματα στην αναμέτρηση. Διαιτητής ήταν ο Μανουράς (Τρικάλων)

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Δελάρδας (65′ Σκαβάρας), ΜεΪμάρογλου, Σωτήρχος (78′ Στρατής), Μιχελής, Δημητρίου, Τζίτζης, Γκουντλίτσας, Τσοχαντάρης, Ζυγούρης, Λαμπρινάκος (81′ Καραΐνδρος Δ.)

 

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Λυμπέρης, Ευσταθίου, Κορακάκης, Καραμέρης (84′ Στέλλας), Βέρμπης, Γκουτσούλας (86′ Χόρτσας), Κακλαμάνος (83′ Τσιάνος)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply