Connect with us

3ος Όμιλος

Τριάρα σε Κανάρη η Ερμιονίδα

Published

on

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε η Ένωση Ερμιονιδας στο παιχνίδι-πρόλογος για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου αφού επικράτησε με 3-0 του Κανάρη Νενητών και αναρριχήθηκε για πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αφού βρίσκεται στην 9η θέση με 12 βαθμούς. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τον αγώνα και έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών ‘καθαρίζοντας’ το ματς από το α’ μέρος. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών παραμένοντας στην 12η θέση με 7 βαθμούς. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού με τη συμπλήρωση 2′ (!) ο Τριμπόνιας έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε ώθηση στην ομάδα από το Κρανίδι, με τους κυανοκίτρινους στο 15′ να κάνουν δυο τα τέρματα τους χάρις σε γκολ του Σκεντεράι. Τα πράγματα δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό για τους νησιώτες στο 54′ όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιοβανάκη με απευθείας κόκκινη. Στο 56′ ήταν η σειρά του Κωστάλα να αντικρίσει την δεύτερη κιτρινη αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες στον αγώνα. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 83, όταν ο Σχοινάς που είχε περάσει ως αλλαγή στο γήπεδο διαμόρφωσε το τελικό 3-0

ΕΝΩΣΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης) Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Γκίτζιας, Μπιμπισίδης, Νταμαρλής (74′ Πλαστουργός), Σκεντεράι, Μαρίνης, Τριμπόνιας (81′ Σχοινάς), Μιχαλάκης, Τριανταφύλλου (62′ Παλαιοπάνος)

ΚΑΝΑΡΗΣ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Κοττατής, Λέσι (62′ Ζεράι), Μονίαρος (36′ Μεταξής), Γρίγος, Γιοβανάκης, Ντάμπος (36′ Γκαμάγκας), Κωστάλας, Βαιτερλής, Αλεξανδρόπουλος, Μελέκος, Σεζένιας.