Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων η Δόξα Βύρωνος

Published

on

Εύκολη αποστολή είχε η Δόξα Βύρωνος στο Ίλιον, όπου επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού Λιοσίων. Οι ‘κυανόλευκοι’ πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση και ανέβηκαν στην έκτη θέση έχοντας 27 βαθμούς. Αντίθετα, στο ντεμπούτο του Λευτέρη Αλεξάκη οι ‘ερυθρόλευκοι’ αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει όσο περνούν οι αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκονται στην 14η θέση έχοντας μόνο 9 πόντους.

Στην εικόνα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16′ χάρη στο πλασέ του Πάρη Βακερλή μέσα από την περιοχή ύστερα από κακό διώξιμο της άμυνας. Όπως ήταν φυσικό, το γκολ έκοψε τα πόδια στους γηπεδούχους και η Δόξα κυριάρχησε χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες. Στο 61′ διέσπασε για δεύτερη φορά την άμυνα των Λιοσίων και ο Παρασκευόπουλος πέτυχε το 2-0 με πλασέ. Επτά λεπτά αργότερα, ο νεαποκτηθής Ρόππας στο ντεμπούτο του διαμόρφωσε το τελικό 3-0 πλασάροντας κι αυτός εύστοχα μέσα από την περιοχή του Τεννέ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο 2′ σε χέρι του Δούκα, ενώ είχαν και δοκάρι με την παρέμβαση του Τεννέ σε εκτέλεση φάουλ του Λιόνα.

Διαιτητές: Τσαγκάρης Ν., Βαξαβανέλλης Β., Κασιμάτης Α.

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Τεννές, Δούκας, Παναγιωτακόπουλος, Βασίλογλου, Πλακάλι, Κωνσταντινίδης, Κίτσιος, Τσιάμης, Καζακόπουλος (56′ Κόντος), Μηλιώνης (72′ Παπαδόπουλος), Μελέτης (60′ Παπαθεοδώρου).

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής, Λιόνας, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Κούντου (78′ Μπακέας), Ντεμάι (71′ Καραμπίνης), Ρόππας, Γκούγκας, Παρασκευόπουλος, Πλούμης (68′ Κοτόφ).