Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Τριάρα» του Αιγάλεω στην Αγία Ελεούσα

Published

on

Ένα βαθμό μακριά από το πρωτάθλημα βρίσκεται το Αιγάλεω που επικράτησε 3-0 της Αγίας Ελεούσας στο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’. Οι ‘μπλε’ έφτασαν τις 21 επιτυχίες στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν αήττητοι την προετοιμασία τους για τα μπαράζ ανόδου. Στην βαθμολογία, η ομάδα του Γιώργου Σουρλή αριθμεί 68 πόντους στην κορυφή, ενώ η ΑΠΕ παραμένει δέκατη έχοντας 36 βαθμούς.

Στο ντεμπούτο του ο Γιώργος Καλτσάς άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη με ωραίο σουτ στο 15′. Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν γενικά θετική εικόνα. Στο δεύτερο μέρος, η σεμνή τελετή νίκης έλαβε τέλος χάρις σε δύο στημένες φάσεις. Αρχικά, ο Τζαφεράκος στο 52′ αξιοποίησε με κεφαλιά το φάουλ του Πασά και στο 85′ ο Φουκαράς έγραψε το τελικό 3-0 εκτελώντας υπέροχα το φάουλ από ιδιαίτερα πλαϊνή θέση.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Κουτσογιάννος Ν., Νικολαδός Σ.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Κωνσταντόπουλος, Ναυπλιώτης (77′ Μηλιώνης), Παπαθανασίου, Καλτσάς (53′ Κοντιζάς), Φουκαράς, Μεχμέτογλου (66′ Σταύρου), Πασάς, Κοκκιναράς.

ΑΠΕ (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Σαρλάς, Καργιώτης, Μιχελής, Γιολδάσης (46′ Τρίμπος), Βατίστας, Κακαβάς, Κλωνάρης, Αθανασίου (46′ Κωστάλας), Πολυκρέτης, Λαναράς (90′ Ρουμπής).