Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα το Ρουφ στην Πεύκη

Published

on

Με εκκωφαντικό τρόπο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα το Ρουφ που επικράτησε στην Πεύκη 3-0 της τοπικής ομάδας. Το σκορ άνοιξε στο 32′ ο Ακαρέπης με προβολή από κοντά ενώ τα υπόλοιπα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Πρώτα στο 60′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου για την ισοφάριση αλλά στο 77′ κλείδωσε η νίκη από το σουτ του Τομπουλίδη που κατέληξε στα δίχτυα με κόντρα για το 2-0. Το τελικό 3-0 σφραγίστηκε με αυτογκόλ στο 89′ του Κοκαβέση, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποτρέψει την επίθεση της ”Αούστρια”. Έτσι η ομάδα του Θοδωρή Κουτσουδάκη τερμάτισε ενδέκατη έχοντας 37 βαθμούς μαζί με τον Ιάσονα ενώ η Πεύκη έχει 30 πόντους και οδηγείται μέχρι στιγμής στα μπαράζ παραμονής κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Τσαλίκης, Στάμος.

Πεύκη (Μανώλης Μουσουράκης): Αγαπητός, Ανδρέου, Χρυσανθακόπουλος (46′ Κοκαβέσης), Κωνσταντόπουλος, Μεταλλινός, Γκατζιώρας (72′ Γρίβας), Μάτσος (61′ Γιακουμής), Καμπέρης, Κόρδας, Θεοδωρόποπουλος, Βαφειάδης.

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Κουνάδης, Βλασταράκης, Μεμάς, Ακαρέπης, Μπέρτζος, Χατζημιχάλης (78′ Γιάνκολο), Κώτσι, Ρίζος, Κολοφώτης (55′ Λεπτάκης), Γαλάνης (72′ Φωτόπουλος), Τομπουλίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply