Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα το Χαϊδάρι και περιμένει τη Δόξα (φώτο)

3-0 στον Αττικό

Published

on

Την ανοδική του τροχιά πιστοποίησε σε ένα ακόμη ματς το Χαϊδάρι που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αττικού με το ευρύ σκορ 3-0.

Το Χαϊδάρι πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα και μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ και αναταραχή στην άμυνα του Αττικού, ο προωθημένος Μεσσίνι, με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με τους Ρούπι, Πανούσι και Καρώνα, όμως οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το εύθραστο 1-0.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» εμφανίστηκαν ψυχωμένοι και αφού είχαν οριζόντιο δοκάρι μετά από σουτ του Αρβανίτη στο 59’, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 69’ όταν ο Ρούπι ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή και με «κεραυνό» έγραψε το 2-0. Οι Χαϊδαριώτες δεν «κατέβασαν» ταχύτητα, συνέχισαν να πιέζουν και στο 88’ ο Καρώνας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά έγραψε το τελικό 3-0 μέσα σε αποθέωση.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Σιγάλας, Τζωρτζάτος ( 37΄λ.τ. Γραμματικόπουλος), Κοτούλιας, Συριόπουλος Ε., ΤΖαβέλας,  Γκόρο, Νικολάκος ( 58΄ Τσαγκαβέλης), Συριόπουλος Δ., Αγαλιανός, Συμεωνίδης, Ασαμόα

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κόρδας, Πολίτης, Ρούσα, Αρβανίτης, Μεσσίνι, Χριστούλης, Μπατής, Κακαράκης (58’ Πλιακοστάμος), Πανούσης (85’ Σαραντίδης), Ρούπι (80’ Δημητρακόπουλος), Καρώνας.

Για την επόμενη αγωνιστική το Χαίδάρι υποδέχεται την πρωτοπόρο Δόξα Βύρωνα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply