Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα το Χαϊδάρι στον Άγιο Δημήτριο

1-3 το Χαίδάρι

Published

on

Μεγάλη μπάλα από τους “μπέμπηδες” του Σάκη Δέδε και ακόμα μια επιβλητική νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας και κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Οι παίχτες του Χαϊδαρίου επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, το σκορ θα είχε αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι Χαϊδαριώτες εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο και το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε σε ουδέτερο γήπεδο λόγω τιμωρίας της έδρας της ομάδας του Μπραχαμίου.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν σαφές ότι ήθελαν να βάλουν πίσω το στραβοπάτημα της περασμένης Κυριακής με την Πεύκη. Έκλεισαν λοιπόν τον αντίπαλο στα καρέ τους, πίεσαν και παρά την αρχική δυστοκία, άνοιξαν το σκορ στο 35΄ με υπέροχο σουτ του Κρητικού έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη ο ρυθμός των παιχτών του Χαϊδαρίου ανέβηκε και ο Σπύρου έσπασε την κακοδαιμονία των δυο τελευταίων αγωνιστικών και με υπέροχες προσπάθειες και σουτ στο 47′ και στο 78′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αγ. Δημητρίου ήταν απλά να μειώσει σε 1-3 στις καθυστερήσεις.

Καλή η διαιτησία του κ. Χαλδαίου.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Σουμελίδης, Τσούκης (80′ Δημητρακόπουλος), Μουρούτσος, Τσώνης, Κρητικός (74′ Μπατής), Χριστούλης, Κοτσολάκος (78′ Σταθόπουλος), Σπύρου, Κατικαρίδης, Ρούπι.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply