Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τριγλία-Παμπαιανικός 2-0

Published

on

Μια νίκη έψαχνε η Τριγλία για να πάρει τα πάνω της μετά τα στραβοπατήματα των δύο πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και την πήρε απέναντι στον Παμπαιανικό με 2-0 εντός έδρας και μαζί σφράγισε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, μια και οι γηπεδούχοι που αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική σε σχέση με τους αντιπάλους τους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, ήταν μεν ανώτεροι αλλά, δεν παρουσίασαν ιδιαίτερη βελτίωση.
Έπαιξαν όμως νέα παιδιά, που είχαν πάθος, όρεξη και πείσμα. Αρβανιτίδης και Ζαφειρόπουλος ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ στην πορεία χρησιμοποιήθηκαν από τον Ανδρέα Ντερτινή που εκτελεί καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή, και οι Λημνιός (πολύ καλός), Παπαδιονυσίου, Μαντζεβελάκης και Παπαδόπουλος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους κιτρινόμαυρους αφού μόλις στο 2ο λεπτό ένας κεραυνός του Τσάγκαρη εκτός μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσουνάκη. Από κει και πέρα τα πράγματα δεν απλοποιήθηκαν όπως περιμέναμε μια και ο Παμπαιανικός έβγαλε αντίδραση στο γήπεδο τηρουμένων των αναλογιών βέβαια.
Μακρής (23΄) και Καφέντζης (28΄) είχαν καλές στιγμές για να διπλασιάσουν τα τέρματα υπέρ της Τριγλίας. Ωστόσο το πρώτο 45λεπτο θύμιζε περισσότερο «αγγαρεία». Ασύνδετοι οι παίκτες της ραφηνιώτικης ομάδας, δεν έβγαλαν φάσεις για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.
Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και το β΄ημίχρονο, μόνο που μετά το 75΄η Τριγλία βρήκε τον τρόπο να γίνει πιο πιεστική και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Έτσι ο Λημνιός που από την στιγμή της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, έγινε αρκετά επικίνδυνος για τον Τσουνάκη, μετά την ευκαιρία που είχε στο 75΄, σημείωσε το 2-0 με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι (77΄). Στο τέλος έπαιξε με πολλούς πιτσιρικάδες η Τριγλία, κάτι που ήθελε και ο κόσμος στην εξέδρα. Δοκάρι είχε ο Μαντζεβελάκης πριν την λήξη (88΄). Καλή ευκαιρία επίσης για γκολ είχε πολύ νωρίτερα ο Αμπντουραχμάνι στο 60΄.
Συμπερασματικά ο κόουτς Ντερτινής έχει πολύ δουλειά στα λίγα 24ωρα που μεσολαβούν μέχρι τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Χαλκίδα. Ωστόσο θα γυρίσουν οι απόντες και η ομάδα θα κατέβει ενισχυμένη στον δύσκολο αγώνα του πρωταθλήματος.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Πολυχρονιάδης, Τζαφόλιας Δ.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Καλαματιανός, Καμβύσης, Αρβανιτίδης, Μακρής, Πολυχρονάκης, Νικολακόπουλος (79′ Μαντζεβελάκης), Κότσι, Τσάγκαρης, Αμπντουραχμάνι (61′ Λημνιός), Ζαφειρόπουλος (59′ Παπαδιονυσίου), Καφέντζης (87′ Παπαδόπουλος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Τσουνάκης, Νικολογιάννης (72′ Κομπότης), Κατσάι, Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Σέλβια, Γκόμπλιας (87′ Γερμανός), Λαγός (46′ Κοτροζίνης), Τσιγάρας, Δημητρούλας (56′ Καπρέλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply