Connect with us

6ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας: Αλλοίωσε το αποτέλεσμα ο Τσαγκαράκης

Published

on

Ανακοίνωση  με αφορμή την διαιτησία του ρέφερι Τσαγκαράκη  στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό η Τριγλία Ραφήνας εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει χαρακτηριστικά:

 

«Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας στα 82 χρόνια ένδοξης και δημιουργικής ιστορίας του, το τελευταίο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να ασχολείται με την διαιτησία.

 

Τα τμήματα υποδομών του συλλόγου έχουν άνω των 140 νέων αθλητών, η ανδρική ομάδα έχει επτά ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα φυτώρια του συλλόγου μας, ενώ για πρώτη φορά φέτος ποδοσφαιριστής μας κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος Κ17.

 

Όπως είναι αυτονόητο, όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού οφείλουμε να κρατήσουμε αυτά τα παιδιά στο γήπεδο, ώστε να ξεφύγουν από όλα τα υπόλοιπα.

 

Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, οφείλουμε όλοι μας να τους προστατεύσουμε από κάτι διαιτησίες σαν τις σημερινές.

 

Για την ακρίβεια αναφερόμαστε στην διαιτησία του κ. Τσαγκαράκη κατά πρώτο λόγο και του κ. Σκούρτη κατά δεύτερο, στην αναμέτρηση Ηλυσιακός-Τριγλία Ραφήνας, που έληξε με σκορ 2-2.

 

Οι ανωτέρω κύριοι αλλοίωσαν, κατά τη γνώμη μας και με βάση όσα θα εκθέσουμε κατωτέρω, την έκβαση της αναμέτρησης.

 

Στο 74΄ ο ποδοσφαιριστής μας Στέλιος Γκίκας ανατράπηκε καθαρά εντός περιοχής και ο διαιτητής του αγώνα κ. Τσαγκαράκης διέταξε να συνεχισθεί το παιχνίδι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών μας, της τεχνικής ηγεσίας, αλλά ακόμη και των φιλάθλων του Ηλυσιακού !!!

 

Στο 86΄ ο ποδοσφαιριστής μας Βασίλης Μάντζης σημείωσε τέρμα, που αν μετρούσε, θα έδινε το προβάδισμα στην ομάδα μας με 3-2.

 

Προς γενική κατάπληξη όμως, ο κ. Τσαγκαράκης, με υπόδειξη του βοηθού κ. Σκούρτη, το ακύρωσε ως οφσάιντ.

 

Αποκορύφωμα του γεγονότος αυτού, το παρατεταμένο ειρωνικό χειροκρότημα, από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

 

Για όλα αυτά, το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας διαμαρτύρεται έντονα για την χθεσινή διαιτησία του κ. Τσαγκαράκη. Δεν θέλουμε ειλικρινά να πιστεύουμε ότι όλα τα ανωτέρω έγιναν από πρόθεση.

 

Συνιστούμε όμως στον διαιτητή κ. Τσαγκαράκη και ειδικά στον βοηθό του κ. Σκούρτη, εάν θέλουν να συνεχίσουν να είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου (και ειλικρινά τους το ευχόμαστε, γιατί είναι νέοι άνθρωποι), να διαβάσουν πιο εμπεριστατωμένα τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και να σφυρίζουν με πολύ πιο προσεκτικό τρόπο.

 

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ιστορικό σωματείο του Ηλυσιακού για την φιλοξενία του, να του υποσχεθούμε ότι θα την ανταποδώσουμε στην μεταξύ μας αναμέτρηση στην Ραφήνα και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.»

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply