Connect with us

6ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας: Ανακοινώθηκε ο Γεωργάρας

Published

on

Κάτοικος Ανατολικής Αττικής θα είναι την ερχόμενη περίοδο ο Γιάννης Γεωργαράς ο οποίος αποτελεί και επισήμως τον νέο προπονητή της Τριγλίας Ραφήνας (είδηση για την οποία σας είχαμε ενημερώσει). Ο έμπειρος τεχνικός καλείται πλέον σε συννενόηση με την διοίκηση να βάλει σε ισχύ το προγραμματισμό της ομάδας ώστε τη νέα χρονιά ο σύλλογος να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας:
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιάννη Γεωργαρά ως προπονητή της ανδρικής ομάδας, για τη σεζόν 2014-2015.

Ο κ. Γιάννης Γεωργαράς αγωνίσθηκε ως ποδοσφαιριστής στον Απόλλων Σμύρνης, Εθνικό Αστέρα, Αιγάλεω, Αθηναϊκό και Διαγόρα Ρόδου. Ως προπονητής έχει επιδείξει πλούσιο έργο καθοδηγώντας τον Απόλλων Σμύρνης (2 φορές), ττον Εθνικό Αστέρα (Β΄Εθνική), τον Πανηλειακό και την Χαλκίδα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας καλωσορίζουν στην οικογένεια του μεγάλου συλλόγου της Ραφήνας τον κ. Γιάννη Γεωργαρά και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει ότι επεκτείνεται για ένα ακόμη χρόνο, η συνεργασία με τον γυμναστή της ομάδας, εργοφυσιολόγο κ. Νικο Καφέτζη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply