Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας-Αστέρας Βάρης 1-1

Published

on

Το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής δεν ανέδειξε νικητή αφού Τρίγλια Ραφήνας και Αστέρα Βάρης έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Η ισοπαλία για τους «κιτρινόμαυρους» μπορεί να χαρακτηριστεί και ως στραβοπάτημα αφού ο Φωστήρας με τη νίκη του κόντρα στην Επισκοπή ξέφυγε τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη, ο βαθμός που πήρε ο Αστέρας είναι… χρυσάφι στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή αφού έφτασε τους 18 βαθμους παραμένοντας τρεις μόλις μακριά από την προνομιούχο 9η θέση.

Το ματς ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο α’ μέρος καθώς δημιούργηθηκαν αρκετές ευκαιρίες πέρα από το πέναλτι που τους έδωσε το προβάδισμα στο 48’ με τον Κόντι. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στην επανάληψη, όταν ο βραχύσωμος Πασαλίδης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βασιλείου στο 78’ με δεύτερη κίτρινη.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κάρδαρης (46′ λ.τρ. Σταμπέλλος), Κόντι (67′ Τσάγκαρης), Λαζούρας, Τσέπας, Μανδύλης, Γούλας, Βασιλείου, Μουλλάκης, Παπαδόπουλος, Σκαφίδας.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Θανέλλας) Μαρινάκης, Φύτρος, Τσακιράκης, Χόρτσας, Βασιλείου, Παπασάββας, Μητσόπουλος (84’ Νικολακόπουλος), Ντάγκρας (76’ Νιφαδόπουλος), Γεωργιάδης (90’ Ιβάνοφ), Χατζησάββας, Πασαλίδης.