Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τριγλία Ραφήνας – Εννέα μήνες αλλάζουν τάπητα…!!!

Published

on

Εννέα ολόκληροι μήνες πέρασαν από την ημέρα που το Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας έκλεισε για αντικατάσταση συνθετικού Χλοοτάπητα και ακόμα δεν έχει παραδοθεί. Η διοίκηση της Τριγλίας εξέδωσε για το γεγονός ανακοίνωση που αναφέρει:

“Στις 2 Απριλίου 2019 το Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας έκλεισε, για να ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα. Το γεγονός αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τον σύλλογο μας, διότι ο παλιός χλοοτάπητας ήταν σε άθλια κατάσταση και εγκυμονούσε κινδύνους για την ασφάλεια των αθλουμένων.

Σήμερα, μετά από εννέα μήνες και παρόλες τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις ότι την τάδε ημερομηνία το γήπεδο είναι έτοιμο, δεν έχει ακόμη δυστυχώς δοθεί προς χρήση. Συνέπεια όλου αυτού είναι οι προπονήσεις των ακαδημιών να γίνονται όχι και με τις καλύτερες συνθήκες, η ανδρική μας ομάδα ενώ είχε τα φόντα να κάνει κάτι καλό στο πρωτάθλημα να έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, αναγκαζόμενη να χρησιμοποιεί έως τώρα 3 διαφορετικά γήπεδα λες και είναι τιμωρημένη και ο σύλλογος μας να έχει υποστεί μία απίστευτη οικονομική αιμορραγία.

Καλούμε έστω και τώρα, παρόλο που πιστεύουμε ότι δυστυχώς δεν θα γίνει τίποτα, την άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και πρωτίστως την Περιφέρεια Αττικής, καθώς και τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου να πιέσει για να επιταχυνθούν οι ενέργειες που απαιτούνται και να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί 230 οικογένειες της Τριγλίας Ραφήνας”.

Ραφήνα, 7 Ιανουαρίου 2020

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας