Connect with us

6ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας-Μανδραϊκός 2-1

Published

on

Σημαντική νίκη-ασφαλείας στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε η Τριγλία Ραφήνας η οποία παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 του Μανδραϊκού. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σταύρου Ψιμουλάκη έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες.Οι ”κυανόλευκοι” μπήκαν δυνατά στο ματς και ανέκτησαν τα ηνία του, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Αντίθετα, οι κιτρινόμαυροι μετά το τέρμα που δέχτηκαν άρχιζαν να ανεβάζουν στροφές και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα έφτασαν στη νίκη
Γκολ: 42′ Μάντζης, 64′ Μουλλάκης – 4′ Παναγιωτόπουλος
Δοκάρια: 74′ Μπαντούνας – 2′ Σερέπας
Διαιτητές: Ηλ. Αναστασίου, Καρακώστας-Γεωργίου (Λάρισας)
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Αφουξενίδης, Στρόμπουλος, Τόσκας, Γαλανόπουλος, Τσέπας, Μπαντούνας, Σταμπέλος, Γκίκας, Μάντζης (91′ Κορώνης), Μουλλάκης (79′ Φελέκης), Ζέκιο (90′ Τσιτοφώτος)
ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Ντούσης, Μπιλίτσης, Ιατρού, Μεσσήνη, Αγκόλι, Κολτσίδας, Σερέπας, Ζαχαράτος (70′ Τεπέτοφ), Καϊμακαμούδης, Παναγιωτόπουλος, Μπούγιας (25′ λ. τρ. Χουστουλάκης (59′ Λελούδας)).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply