Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τριγλία Ραφήνας – Παθιακάκης 3-2

Published

on

Η Τριγλία στο ουδέτερο της Αγίας Μαρίνας επικράτησε με 3-2 επί του Παθιακάκη. Μόλις στο 4΄ ο Λιάκος έκανε το 0-1 αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Η Τριγλία αντέδρασε άμεσα και οκτώ λεπτά αργότερα στο 12΄ ο Γκαβασιάδης έκανε το 1-1 με κεφαλιά. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 16΄ ο Ζαφειρόπουλος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους γράφοντας το 2-1. Στο 24΄ το δοκάρι του Σπανού σταμάτησε τον Γκαβασιάδη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61΄ ο Γκαβασιάδης με δεύτερο δικό του γκολ έκανε το 3-1. Ο Παθιακάκης πέντε λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού στο 85΄ μείωσε το σκορ σε 3-2 με κεφαλιά του Ιορδανίδη. Η Τριγλία με τη νίκη της αυτή, πήρε το τρίτο τρίποντο, ενώ το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Νίκος Κωστένογλου.

Διαιτητής του αγώνα Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Τζαφόλια Β. και Σπίθα

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ασλάνογλου) Κύρκος, Παπαδιονυσίου (76΄ Πατσιούρας), Τσέπας, Τσάγκαρης, Τσούκας, Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος (76΄ Λαγός), Σκαφίδας, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (93΄ Κουμουτσέας), Αρβανιτίδης (60΄ Γαλανόπουλος)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Κιλιμτζίδης) Σπανός, Ανεζύρης, Λειβαρτζινός, Σιάτη, Μανγκαλατσίου (55΄ Δρόσος), Τζόρβας (63΄ Ιορδανίδης), Κατσιγιάννης, Κωστένογλου (89΄ Καρβούνης), Ρόμπολας, Λιάκος (72΄ Κατσαρίδης)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Πηγή – athlorama.blogspot.com