Connect with us

5ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας: Σε άριστο κλίμα η Γενική Συνέλευση

Published

on

Παρουσία του νέου Δημάρχου κ. Βασίλη Πιστικίδη και πολλών μελών του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, που διεξήχθη την Πέμπτη 26/06/2014 στην κεντρική αίθουσα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ, του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Αφού εκλέχθηκε ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης, τον λόγο πήρε ο προεδρεύων του Δ.Σ. κ. Βασίλης Κικής, ο οποίος διάβασε στους παρισταμένους τον Διοικητικό Απολογισμό της περιόδου β΄ εξαμήνου 2013 – α΄ εξαμήνου 2014. Ο απολογισμός είχε ως εξής :

«Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του ιστορικού σωματείου της Τριγλίας Ραφήνας, που φέτος κλείνει 82 χρόνια αθλητικής και πολιτιστικής προσφοράς, όχι μόνο στην Ραφήνα, αλλά και σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Με την ιδιότητα του προεδρεύοντα του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, θα σας ενημερώσω όσο μπορώ πληρέστερα, κάνοντας έναν διοικητικό και αγωνιστικό απολογισμό, για την σεζόν που πέρασε και που νομίζω ότι κατά γενική εκτίμηση, κινήθηκε σε πολύ θετικά πλαίσια.

Τα μέλη του Δ.Σ. σε όλη την περίοδο της θητείας τους, ήταν ενωμένα σαν μια γροθιά, οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες και ο καθένας με τον τρόπο του, βοήθησε για την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό και να ευχηθώ ότι και στην επόμενη περίοδο θα δουλέψουν με την ίδια θέρμη και αγάπη για τον σύλλογο μας.

Η πρώτη μας εμφάνιση στην Γ΄ Εθνική κατηγορία ολοκληρώθηκε, με την ομάδα μας να έχει κατακτήσει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος. Με βάση αυτό και με δεδομένο τα περιορισμένα οικονομικά μέσα που είχαμε στην διάθεση μας, θα συμφωνήσουμε όλοι μας ότι ήταν πολύ επιτυχημένη.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2013, ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το ποδοσφαιρικό τουρνουά “Χρυσοστόμεια 2013”, το πρώτο τέτοιου είδους τουρνουά στην Ελλάδα, προς τιμήν του τριγλιανού Αγίου εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης, με την συμμετοχή των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕ Πανιωνίου και ΑΕΚ. Ενός τουρνουά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συγκίνησε τους απανταχού μικρασιατικούς συλλόγους, κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των μέσων ΜΜΕ στην επικράτεια και που φιλοδοξία μας είναι να εξελιχθεί σε έναν ποδοσφαιρικό θεσμό για την πόλη μας. Ήδη φέτος έχουμε προγραμματίσει να διοργανώσουμε τα «Χρυσοστόμεια 2014» στις 7 Σεπτεμβρίου και που νομίζω ότι και αυτά θα έχουν την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία με τα αντίστοιχα περσινά.

Σταθμός για τον σύλλογό μας ήταν η κλήση του ποδοσφαιριστή μας Στράτου Σβάρνα στην Εθνική Ελλάδος Κ17, η μετέπειτα συμφωνηθείσα μεταγραφή του στην ΑΕΚ, καθώς και το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της super league, για άλλους αθλητές μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ και να σας ενημερώσω ότι από φέτος όλα τα τμήματα των ακαδημιών θα είναι υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της Τριγλίας Ραφήνας. Αυτό γίνεται με γνώμονα αφενός την ενδυνάμωση των τμημάτων υποδομών, πράγμα το οποίο δεν είχε γίνει με την προηγούμενη κατάσταση, αφετέρου για καλύτερη και αρτιότερη αξιοποίηση των πολλών ποδοσφαιρικών ταλέντων που διαθέτει το σωματείο μας. ΘΑ ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη των επιτροπής των τμημάτων υποδομών και ειδικότερα τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Βαγγέλη Σολδάτο, για τον κόπο, τον μόχθο και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, για την σωστή λειτουργία της ακαδημίας μας.

Στα οικονομικά πεπραγμένα του συλλόγου μας θα αναφερθεί ειδικότερα ο ταμίας μας κ. Παπαδόπουλος Κύριλλος, αλλά θα ήθελα να επισημάνω το γεγονός ότι εξοφλήσαμε, με πολύ μεγάλο κόπο και προσωπικές θυσίες των μελών του Δ.Σ. το περσινό χρέος και φέτος η ομάδα μας θα είναι απαλλαγμένη από τον περσινό βραχνά. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας. Τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου για την ετήσια οικονομική του βοήθεια, την GlobalSat, τα καύσιμα ΕΤΕΚΑ, το πρακτορείο ταξιδίων TOGIAS TRAVEL, το cafe bar creperie “Diangelo”, το εστιατόριο καφέ La Sera, την σχολή οδηγών ΣΚΟΥΦΟΣ, την εταιρεία ένδυσης POSH, το κομμωτήριο Χρύσα Χαριζάνου, την Κikis Service Group, την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Ο Φοίνικας”, τα οπτικά Elegant Vision, καθώς και τους πολλούς υποστηρικτές μας.

Ένα θέμα που μας απασχόλησε την περίοδο που πέρασε, ήταν το γηπεδικό πρόβλημα. Ένα μείζον θέμα τόσο για εμάς, όσο και για την συνδημότισσα μας Θύελλα. Με πρωτοβουλία της Τριγλίας Ραφήνας συντάχθηκε αρχιτεκτονική μελέτη για ανάπλαση και ανακατασκευή του υπάρχοντος γηπέδου. Καλέσαμε σε ανοιχτή συγκέντρωση όλους τους υποψηφίους δημάρχους και υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, όπου αναδείξαμε το γηπεδικό πρόβλημα και συμφωνήθηκε από όλους, ότι τα χρήματα που έχει εγκρίνει η Περιφέρεια θα πρέπει να δοθούν στο υπάρχον γήπεδο της Ραφήνας, για κατασκευής νέας κερκίδας 1.600 θέσεων, με 4 αποδυτήρια, 2 γραφεία, γυμναστήριο και τοποθέτηση καινούργιου τεχνητού χλοοτάπητα νέας γενιάς με ταυτόχρονη αναμόχλευση εδάφους και ποτιστικές εγκαταστάσεις, καθώς και η τοποθέτηση νέων πυλώνων φωτισμού.

Ένα μεγάλο στοίχημα που έχουμε βάλει σαν σωματείο είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη και επαγγελματική λειτουργία της Τριγλίας. Προσλήφθηκε γραμματειακή υποστήριξη, αναβαθμίσθηκε η επικοινωνία του συλλόγου μέσω του επίσημου site και άλλων δικτύων, ενώ στόχος στο επόμενο διάστημα είναι να εναρμονισθεί και να κωδικοποιηθεί το καταστατικό μας, σύμφωνα με τους ισχύοντες αθλητικούς νόμους.

Ο πόθος των μελών του Δ.Σ. για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, είναι τόσο η κατάκτηση μίας ακόμη υψηλότερης θέσης στην τελική βαθμολογία, όσο και η ενδυνάμωση των τμημάτων υποδομών, Για να γίνουν όμως όλα τα παραπάνω, όπως και προείπα, είναι επιτακτική ανάγκη να επισπευστούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για ανακατασκευή-ανάπλαση του Δημοτικού Γηπέδου Ραφήνας από την Δημοτική Αρχή».

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο ταμίας του συλλόγου κ. Κύριλλος Παπαδόπουλος όπου ανέγνωσε τον Οικονομικό Απολογισμό β΄εξαμήνου 2013 – α΄εξαμήνου 2014 και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό β΄εξαμήνου 2014 – α΄ εξαμήνου 2015.

ΣΥΝΟΛΟ € 170.920

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο κ. Παλπατζής Αντώνιος, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου της Εξελεγκτικής Επιτροπής ανέγνωσε την έκθεση της επιτροπής και ζήτησε από τα μέλη του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας να υπερψηφίσουν τον οικονομικό απολογισμό και να απαλλάξουν τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας από κάθε ευθύνη, για την διαχειριστική περίοδο β΄ εξαμήνου 2013- α΄ εξαμήνου 2014. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από τα παριστάμενα μέλη.

Εν συνεχεία ακολούθησε συζήτηση όπου απαντήθηκαν οι όποιος απορίες είχαν τα μέλη του συλλόγου μας και διατρανώθηκε για μία ακόμη φορά η καθολική απαίτηση, για ανακατασκευή-ανάπλαση του δημοτικού γηπέδου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply