Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τριγλια Ραφήνας” Δεν δεχόμαστε κατηγορίες για τραμπουκισμούς”

Published

on

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Τριγλία Ραφήνας απαντάει στον Αστέρα Βάρης, αναφέροντας ότι στα 88 χρόνια παρουσίας του σαν σύλλογος, ο  ΑΟ Τριγλία Ραφήνας δεν υπάρχει κανένα σωματείο που να χαρακτηρίζει τους “κιτρινόμαυρους” ως… τραμπούκους.

Αναλυτικά, το κείμενο

Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν από λίγο ο Κυανούς Αστέρας Βάρης και η οποία πραγματικά μας εξέπληξε, δηλώνουμε ότι στα 88 χρόνια της ιστορίας μας και στα 10 χρόνια που αγωνισθήκαμε ανελλιπώς στις εθνικές κατηγορίες, επισκεπτόμενοι πάμπολλα γήπεδα της Ελλάδας, αλλά και φιλοξενώντας πολλά σωματεία, μόνο συγχαρητήρια έχουμε δεχθεί και δεν υπάρχει ΟΎΤΕ ΕΝΑ σωματείο που να μας έχει κατηγορήσει για τραμπούκικες συμπεριφορές.
Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ενώ έχουμε ηττηθεί, συγχαίρουμε τους διαιτητές για την απόδοση τους.
Κατηγορίες για μεθόδους τραμπούκων και ύποπτων συμπεριφορών σαφώς δεν τις αποδεχόμαστε και τις επιστρέφουμε από όπου και να προέρχονται.
Η αρχική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μας σαφώς και δεν περιέχει ίχνος απειλής προς κανέναν και το μόνο που ζητάμε σαν Τριγλία Ραφήνας είναι μία ακριβοδίκαιη διαιτησία.
ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ.
Τέλος επαναλαμβάνουμε ότι τίποτα δεν μας χωρίζει από το φιλικό σωματείο του Κυανού Αστέρα Βάρης και θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply