Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλια Ραφήνας: Συμφωνία με Ψυρόπουλο

Published

on

Σε έναν από τους πιο καταξιωμένους προπονητές εμπιστεύτηκε η διοίκηση της Τριγλιας Ραφηνας τα κλειδιά της ομάδας όσον αφορά τη θέση που παρέμενε κενή στην τεχνική ηγεσία. Η αναφορά μας γίνεται στον Καλαματιανό, Κωστα Ψυρόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι των ‘κιτρινόμαυρων’ από εδώ και το εξής. Ο ικανότατος κόουτς που έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία τα τελευταία χρόνια σε οποιαδήποτε ομάδα και εάν εργάστηκε μετά από πολυήμερες επαφές που πραγματοποίησε με την διοίκηση Διαγγελάκη συμφώνησε και πλέον καλείται να δημιουργήσει ένα σύνολο αντάξιο με εκείνο που… έχτισε πέρυσι ο Ηλίας Καλοπήτας.

Οι πιέσεις που δέχτηκε ο πρώην κόουτς του Φωστηρα ήταν αρκετές με αποτέλεσμα μετά από αρκετά ώριμη σκέψη να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε.

Όσον αφορά το βιογραφικό του Κώστα Ψυρόπουλου, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που σημείωσε ο Φωστήρας στη σύγχρονη ιστορία του μεταξύ των οποίων ήταν και η πρόκριση στους ’16’ του Κυπέλλου Ελλάδας στο αξέχαστο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Παράλληλα, ήταν εκείνος που κατάφερε να προβιβάσει την ομάδα από την Δ’ Εθνική στην Football League 2 κατακτώντας και το Ενωσιακο Κυπελλο ενώ και την επόμενη σεζόν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League το οποίο και κατέκτησε ο ‘Φονέας’.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα ωστόσο ήταν πέρυσι αφού κατάφερε ‘χτιζοντας’ μια ομάδα την τελευταία στιγμή να πρωταγωνιστήσει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και να χάσει την άνοδο τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος έχει εργαστεί με τεράστια επιτυχία στην Πέρα Κλουμπ με την οποία πανηγύρισε αρκετές ανόδους καθώς επίσης και στο Ηράκλειο όπου κατάφερε να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ φτάνοντας και στους ‘4’ του Κυπέλλου Αθηνών αλλά και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Παράλληλα ο έμπειρος προπονητής έχει δουλέψει και στην ομάδα νέων του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει με χαρά την πρόσληψη του Κώστα Ψυρόπουλου ως προπονητή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.
Ο Κώστας Ψυρόπουλος έχει μία γνωστή, πετυχημένη και καταξιωμένη προπονητική διαδρομή και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην φετινή πορεία που όλοι ονειρευόμαστε, για την μεγάλη ομάδα της πόλης μας.