Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τριπλή ανανέωση στη Χρυσούπολη

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Χρυσούπολη

Συνέχεια Ανανεώσεων για τον Α.Ο Χρυσούπολη, με 3 ακόμη ποδοσφαιριστές.

Σειρά παίρνουν ακόμα τρείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνίζονται και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας.

Συνέχεια της συνεργασία με τον 36χρονο Κεντρικό μέσο, Βαφειάδη Ευστάθιο, που με τις εμπειρίες που κουβαλάει έδωσε στο κέντρο την ηρεμία και την σιγουριά που χρειαζόταν η ομάδα.

Τον 22χρονο Αμυντικό μέσο, Ταμπάκη Χρήστο που συμπλήρωσε με την νεότητα και την φρεσκάδα την αμυντική γραμμή του κέντρου και μαζί με τον Στάθη τράβηξαν το κουπί της μεγάλης επιτυχίας και

Τον 22χρονο Πλάγιο επιθετικό, Τζωρτζακάκη Εμμανουήλ ο οποίος μπορεί να δώσει στην ομάδα την ενέργεια που χρειάζεται στην επιθετική γραμμή.

Τους ευχόμαστε κάθε καλό και πολλές επιτυχίες στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, fcchrisoupoli.gr

«Ανακοινώσεων και ανανεώσεων συνέχεια για τον Α.Ο Χρυσούπολη. Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με ακόμα 3 ποδοσφαιριστές, τους Βαφειάδη Ευστάθιο, Ταμπάκη Χρήστο και Τζωρτζακάκη Εμμανουήλ! Οι δύο πρώτοι με την εμπειρία και την νεότητα έδωσαν πνοή και τράβηξαν το κουπί στην κούρσα του περσινού τίτλου ενώ ο τρίτος θα βοηθήσει σημαντικά στην επιθετική γραμμή της ομάδας».
Σιδεροκέφαλοι και πάντα γεμάτοι όρεξη για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας!!