Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τριπλή ανανέωση στον Νεοπεντελικό

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας ανακοίνωσε ο Νεοπεντελικός.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Τριανταφύλλου, καθώς και οι Μάριος Σέμπογλου και Δημήτρης Βαφειάδης, θα αγωνίζονται και φέτος με τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Τριανταφύλλου…

Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ
Η διοίκηση του Νεοπεντελικού με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την παραμονή του Νίκου Τριανταφύλλου στην ομάδα μας και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο αρχηγός και στυλοβάτης της ομάδας μας, ο οποίος είναι γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα, για το ήθος του, τις αγωνιστικές αρετές του και την ηγετική του φυσιογνωμία, θα συνεχίσει την πορεία του με τη φανέλα του Νεοπεντελικού, για έκτη συνεχή σεζόν, έχοντας συμπληρώσει 8.639 λεπτά συμμετοχής και 13 γκολ.
Η διοίκηση θεώρησε αυτονόητη την παραμονή του αρχηγού, ο οποίος αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα συνεχίσει να λειτουργεί το πλάνο μας για τα επόμενα χρόνια.
Καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες Νικόλα!
Και η ανακοίνωση για Σέμπογλου και Βαφειάδη…
Η διοίκηση του Νεοπεντελικού ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση συνεργασίας με τον Μάριο Σέμπογλου και τον Δημήτρη Βαφειάδη.
Οι δύο ιδιαίτερα έμπειροι και ηγετικοί ποδοσφαιριστές διάγουν πλέον την τέταρτη συνεχόμενη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας, έχοντας αποδείξει ήδη το ταλέντο τους και το ήθος τους και η παραμονή τους στην ομάδα ήταν επιτακτική ανάγκη.
Ο Μάριος, ο οποίος είναι και ιδιαίτερα αγαπητός προπονητής στα παιδιά της ακαδημίας μας, επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ μετά τον τραυματισμό του για να καταπλήξει με τις ενέργειές του και ο Δημήτρης πάντα μεστός στο παιχνίδι του, αναμένεται να προσδώσει άλλη μία χρονιά ουσία και αποτέλεσμα.
Καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες Μάριε και Δημήτρη!
Αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις παικτών, καθώς πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να παραμείνει όλος ο κορμός της ομάδας και ο προπονητής Μανώλης Χωριανόπουλος να έχει σύντομα σχηματισμένο το πλήρες παζλ του ρόστερ.